160x600
29 Haziran, 2025, Pazar
DOLAR38.7786
EURO43.8944
ALTIN4143.5
Yusuf Cinkara Otomotiv

Siirtte mahallelerde kilitli parke taşı döşeme ve kaldırım yenileme çalışmaları başladı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Siirtte mahallelerde kilitli parke taşı döşeme ve kaldırım yenileme çalışmaları başladı
Abone ol
SİİRT BELEDİYESİ FEN İŞLERİ MÜDÜRLÜĞÜ, KENT İÇİ ULAŞIMI RAHATLATMAK VE GÜVENLİ HALE GETİRMEK AMACIYLA KENTİN MUHTELİF MAHALLELERİNDEKİ SOKAKLARI KENT KİMLİĞİNE YAKIŞIR HALE GETİRİYOR.

Siirt Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü, kent içi ulaşımı rahatlatmak ve güvenli hale getirmek amacıyla kentin muhtelif mahallelerindeki sokakları kent kimliğine yakışır hale getiriyor.


Ekipler, Yenimahalle ve Doğan Mahallelerinde bulunan sokak ve caddelerde kilitli parke döşeme ve kaldırım yenileme çalışmalarına başladı. Planlanan program çerçevesinde çalışmalarını gerçekleştiren ekipler, Yenimahalle ve Doğan Mahallesinde kilitli parke ve kaldırım çalışmalarını sürdürüyor. Vali ve Belediye Başkanvekili Osman Hacıbektaşoğlu’nun talimatıyla daha yaşanılabilir bir kent için çalışmalarına hız kesmeden devam eden ekiplerun, il genelinde bu yıl 123 bin metrekare parke döşeme ve kaldırım yenileme çalışması gerçekleştirileceği bildirildi.

Örgü İpliği

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Anadolu Üniversitesi öncülüğünde Yazılıkayada arkeolojik kazılar 71 yıl sonra yeniden başlıyorÖnceki Haber

Anadolu Üniversitesi öncülüğünde Yazılık...

İçme ve kullanma suyu kaynakları yenileniyorSonraki Haber

İçme ve kullanma suyu kaynakları yenilen...

Haber Yorum Üstü

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar