160x600
19 November, 2025, Wednesday
DOLAR 42.2631
EURO 49.0719
ALTIN 5726.6

Siirtte 400 yataklı yeni hastane inşaatı incelendi

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Siirtte 400 yataklı yeni hastane inşaatı incelendi
Abone ol
Kamu Hastaneleri Hizmetleri Başkanı Uzm. Dr. Ilker Uluçay, Siirt’te Yapımı Süren 400 Yataklı Eğitim Ve Araştırma Hastanesi şantiyesini Inceledi.

Siirt’te yapımı süren 400 yataklı Eğitim ve Araştırma Hastanesi şantiyesini, Kamu Hastaneleri Hizmetleri Başkanı Uzm. Dr. İlker Uluçay inceledi.

Kamu Hastaneleri Hizmetleri Başkanı Uzm. Dr. İlker Uluçay, Siirt’te yapımı süren 400 yataklı Eğitim ve Araştırma Hastanesi şantiyesini inceleyerek, yüklenici firma yetkililerinden devam eden imalatlar ve teknik süreçler hakkında bilgi aldı. Çalışmaların planlanan takvim doğrultusunda ilerlemesi için istişarelerde bulunuldu.

Modern sağlık hizmetleri sunacak olan hastanenin tamamlandığında bölgeye önemli katkılar sağlaması bekleniyor.

Örgü İpliği

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Sinop, uluslararası öğrenciler için cazibe merkezi olmayı hedefliyor Önceki Haber

Sinop, uluslararası öğrenciler için cazi...

Bakan Güler, Şehir Buluşmaları buluşmaları kapsamında Şırnakta STK ve belediye başkanlarıyla bir araya geldi Sonraki Haber

Bakan Güler, Şehir Buluşmaları buluşmala...

Haber Yorum Üstü

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar