160x600
27 Haziran, 2025, Cuma
DOLAR38.7786
EURO43.8944
ALTIN4143.5
Yusuf Cinkara Otomotiv

Siirt Valisi Hacıbektaşoğlu, iftarda şehit ailesinin misafiri oldu

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Siirt Valisi Hacıbektaşoğlu, iftarda şehit ailesinin misafiri oldu
Abone ol
SİİRT VALİSİ VE BELEDİYE BAŞKAN VEKİLİ OSMAN HACIBEKTAŞOĞLU, EŞİ GÜNEY HACIBEKTAŞOĞLU İLE BİRLİKTE ŞEHİT “YILDIZ” AİLESİNE İFTARDA MİSAFİR OLDU.

Siirt Valisi ve Belediye Başkan Vekili Osman Hacıbektaşoğlu, eşi Güney Hacıbektaşoğlu ile birlikte iftarda şehit ailesinin misafiri oldu.


Vali Hacıbektaşoğlu, 1990 yılında Şırnak’ın Güçlükonak Çevrimli Köyünde terör örgütü PKK tarafından düzenlenen hain saldırıda şehit olan güvenlik korucusu Mehmet Yıldız’ın ailesini ziyaret ederek, aile fertleri ile bir araya geldi. Şehidin eşi ve çocukları ile sohbet eden Vali Hacıbektaşoğlu, ailenin sorun ve taleplerini dinledi.


Şehit ailesine çeşitli hediyeler takdim eden Vali Hacıbektaşoğlu, “Şehitlerimizin emaneti olan değerli ailelerinin her zaman yanlarında olmaya devam edeceğiz. Aziz vatanımız uğruna canlarını seve seve veren şehitlerimize minnet borçluyuz. Tüm şehitlerimizi rahmetle, saygıyla anıyorum. Mekanları cennet olsun” dedi.


Şehidin eşi Kumri Yıldız da ziyaretten duyduğu memnuniyeti belirterek, kendilerine misafir olan Vali Hacıbektaşoğlu ile eşine teşekkür etti.

Örgü İpliği

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Bodrumda terör örgütü lehine slogan atan 6 kişi gözaltına alındıÖnceki Haber

Bodrumda terör örgütü lehine slogan atan...

Çemişgezekte vatandaşlara ücretsiz 11 bin fidan dağıtıldıSonraki Haber

Çemişgezekte vatandaşlara ücretsiz 11 bi...

Haber Yorum Üstü

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar