27 Nisan, 2024, Cumartesi
DOLAR32.4504
EURO34.829
ALTIN2438.6

Siirt uluslararası EMİTT turizm fuarına hazır

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Siirt uluslararası EMİTT turizm fuarına hazır
Abone ol
SİİRT VALİLİĞİ HİMAYELERİNDE SİİRT BELEDİYESİ VE KÜLTÜR VE TURİZM İL MÜDÜRLÜĞÜ, ULUSLARARASI EMİTT FUARI HAZIRLIKLARINI TAMAMLAYARAK, BU YIL İDDİALI BİR KONSEPTE ZİYARETÇİLERİN KARŞISINA ÇIKACAK.

Siirt Valiliği himayelerinde Siirt Belediyesi ve Kültür ve Turizm İl Müdürlüğü, Uluslararası EMİTT fuarı hazırlıklarını tamamlayarak, bu yıl iddialı bir konsepte ziyaretçilerin karşısına çıkacak.


Bu yıl 12-15 Nisan 2023 tarihleri arasında İstanbul Beylikdüzü Fuar ve Kongre Merkezinde yapılacak olan Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı (EMİTT) hazırlıkları tamamlandı. Her yıl farklı dallarda ödüle layık görülen Siirt Valiliği standı, bu yıl da tarihi Tiilo Işık Hadisesi konseptiyle ziyaretçilerin karşısına çıkarak, Siirt’in tarihi, kültürel ve doğal güzelliklerinin yanı sıra yöresel ürünler de tanıtılacak.


Siirt Valisi ve Belediye Başkan Vekili Osman Hacıbektaşoğlu, yurt içi ve yurt dışından yüz binlerce kişi tarafından gezilecek fuarda, Siirt Belediyesi ile ortak yürütülen hazırlık çalışmalarının tamamlandığını ifade ederek, tüm vatandaşları fuara davet etti.


Dünyanın en önemli turizm fuarlarından olan EMITT, turizm açısından önemli bir organizasyon olduğunu kaydeden Vali Hacıbektaşoğlu, “Turizm profesyonellerinin uluslararası buluşma platformu olan Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarında, ilimizin tarihi, doğal ve kültürel değerleri ile birlikte marka ürünleri ve yöresel el sanatlarının da tanıtacağını, fuar süresince ilimizin el sanatları sergisinde bu yıl ‘Şal-Şapik’ kumaşının daha etkin bir şekilde yer verilecektir" diye konuşu.


Tüm vatandaşları EMİTT fuarına davet eden Vali Hacıbektaşoğlu, bu yıl daha renkli bir stantla ziyaretçileriyle buluşacaklarını sözlerine ekledi.


12-15 Nisan 2023 tarihleri arasında her gün saat 10.00 ile 18.00 saatleri arasında ziyaretçilere açık olacak Siirt standı 4 nolu salonda yer alacaktır.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Millet Kütüphanesinde miniklere Togg sürpriziÖnceki Haber

Millet Kütüphanesinde miniklere Togg sür...

Bomba ihbarı yapılan valizden, battaniye çıktıSonraki Haber

Bomba ihbarı yapılan valizden, battaniye...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar