08 Ekim 2026, Perşembe
DOLAR 42.2631
EURO 49.0719
ALTIN 5726.6

Siirt TSO, Gelir İdaresi Grup Başkanlarını kabul etti

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Siirt TSO, Gelir İdaresi Grup Başkanlarını kabul etti
Abone ol
Siirt Ticaret Ve Sanayi Odası, Gelir Idaresi Başkanlığı Grup Başkanlarını Kabul Etti.

Siirt Ticaret ve Sanayi Odası, Gelir İdaresi Başkanlığı Grup Başkanlarını kabul etti.

Grup Başkanları Akın Fırat Aydoğdu ve Mustafa Ersan ile birlikte Defterdar Yusuf İpekci, Vergi Dairesi Müdürü Bülent Bilici ve Gelir Yönetimi ve Denetim Müdürü Ali Savaş Altunç, STSO hizmet binasında Yönetim Kurulu Başkan Vekili Fuat Özgür Çalapkulu ile bir araya geldi. Görüşmede, kamu kurumları ile iş dünyası arasındaki iş birliğinin güçlendirilmesi, vergi uygulamaları, mükellef hizmetlerinin geliştirilmesi ve bölge ekonomisinin mevcut durumu üzerine karşılıklı fikir alışverişinde bulunuldu.

Ziyarette, STSO Yönetim Kurulu Sayman Üyesi Ömer Özer ile Yönetim Kurulu Üyesi Yafez Turhan da hazır bulundu. Toplantıda, Siirt iş dünyasının beklentileri ve karşılaşılan sorunlar dile getirilirken, çözüm odaklı yaklaşımlar ve ortak çalışma imkanları ele alındı.

Samimi bir ortamda gerçekleşen ziyaretin sonunda, Yönetim Kurulu Başkan Vekili Fuat Özgür Çalapkulu, nazik ziyaretleri ve verimli istişareleri dolayısıyla Gelir İdaresi Başkanlığı heyetine teşekkür etti.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Kırşehirde Ramazan Sepeti denetimleri başlatıldı Önceki Haber

Kırşehirde Ramazan Sepeti denetimleri ba...

Kırşehirde nüfus 242 bin 777 oldu Sonraki Haber

Kırşehirde nüfus 242 bin 777 oldu

Yorum Yazın

aaaaa

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar