160x600
23 November, 2025, Sunday
DOLAR 42.2631
EURO 49.0719
ALTIN 5726.6

Şiddetli fırtına can aldı: 1 ölü

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Şiddetli fırtına can aldı: 1 ölü
Abone ol
Edirne'de şiddetli Fırtına Esnasında çatıda Bulunan Ve Uçan çatıyla Birlikte 12 Metre Yükseklikten Düşen Işçi Hayatını Kaybetti.

Edirne’de şiddetli fırtına esnasında çatıda bulunan ve uçan çatıyla birlikte 12 metre yükseklikten düşen işçi hayatını kaybetti.

Edirne Organize Sanayi Bölgesi’nde dün etkili olan fırtına hayatı olumsuz etkiledi. Fırtına esnasında bir fabrikanın çatısında çalışan 5 işçiden 3’ü, çatının uçmasıyla birlikte 12 metre yükseklikten yere düştü. Olay yerine sevk edilen ambulanslarla Edirne Trakya Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesine kaldırılan işçilerden ağır yaralı olan İbrahim Özer, hayatını kaybetti. Diğer yaralı iki işçinin hastanede tedavilerinin devam ettiği öğrenildi.

Jandarma, olayla ilgili inceleme başlattı.

Örgü İpliği

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Mehmet Ali Zengin AK Parti Genel Başkan Yardımcılığı görevine getirildi Önceki Haber

Mehmet Ali Zengin AK Parti Genel Başkan...

Hira Mağarasında huzur anları Sonraki Haber

Hira Mağarasında huzur anları

Haber Yorum Üstü

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar