160x600
20 November, 2025, Thursday
DOLAR 42.2631
EURO 49.0719
ALTIN 5726.6

Sıcaktan kaçan piknikçiler yağmura yakalandı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Sıcaktan kaçan piknikçiler yağmura yakalandı
Abone ol
Batman'ın Sason Ilçesinde Yüksek Sıcaklardan Kaçarak Serinlemek Için Mesire Alanına Giden Vatandaşlar, Aniden Bastıran Yağmura Yakalandı.

Batman’ın Sason ilçesinde yüksek sıcaklardan kaçarak serinlemek için mesire alanına giden vatandaşlar, aniden bastıran yağmura yakalandı.

Bayram tatilinin son gününü aileleriyle piknik yaparak geçirmek için Sason ilçesindeki mesire alanlarına akın eden vatandaşlar, aniden yağan yağmurun azizliğine uğradı. Vatandaşlardan kimisi pikniğini yarıda keserek aracıyla evine dönerken, bazıları da üzerlerine battaniye ve örtü alarak ağaçların altına sığındı.

Bayram tatilini yakınlarının yanında geçirmek için Bursa’dan geldiklerini ve son günü Sason’da bulunan tarihi Sevek mesire alanında geçirmek için ailece geldiklerini belirten Yakub Melik Parlak, yağmurdan dolayı pikniklerini yarıda kesmek zorunda kaldıklarını söyledi. Parlak, “Batman çok sıcak, Sason serin olduğu için buraya pikniğe geldik. Geldik ama yağmura yakalandık. Herkes bir yerlere kaçıştı. Biz de burada battaniyelere sığınmaya çalıştık” dedi.

Safiye Akgül ise, sıcaktan kaçarak mesire alanına geldiklerini dile getirerek, yağmura yakalandıklarını ve döneceklerini kaydetti.

Behçet Aku, piknik yaparken yağmura yakalandıklarını, yemeklerini ve minderlerini yerde bırakarak kaçtıklarını dile getirdi.

Örgü İpliği

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Şırnakta sürücü park ettiği otomobilin altında kaldı Önceki Haber

Şırnakta sürücü park ettiği otomobilin a...

Yangından geriye yıkılan duvarlar kaldı Sonraki Haber

Yangından geriye yıkılan duvarlar kaldı

Haber Yorum Üstü

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar