12 Ekim 2026, Pazartesi
DOLAR 42.2631
EURO 49.0719
ALTIN 5726.6

Sıcaktan bunalan gençler atlarıyla Van Gölünde serinledi

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Sıcaktan bunalan gençler atlarıyla Van Gölünde serinledi
Abone ol
Van'ın Muradiye Ilçesinde Etkili Olan Sıcak Havadan Bunalan Bir Grup Genç, Serinlemek Için Atlarla Birlikte Van Gölü'ne Girdi. Atların Göldeki Serinleme Anları Görsel Bir şölen Oluşturdu.

Van’ın Muradiye ilçesinde sıcak havadan bunalan bir grup genç, serinlemek için atlarla birlikte Van Gölü’ne girdi.

Bölge genelinde hava sıcaklıklarının artmasıyla birlikte vatandaşların uğrak noktası haline gelen Van Gölü sahilleri renkli görüntülere sahne oluyor. Muradiye ilçesi Ünseli Mahallesi’ndeki gençler de sıcaktan korunmak için alternatif bir yöntem seçti. Bunaltıcı sıcaklardan kaçan gençler, atlara binerek suya girdi ve gölün içinde tur attı.

Atların göldeki serinleme anları görsel bir şölen oluşturdu. O anları cep telefonu kamerasıyla kayıt altına alan ve atlarla beraber göl içinde güzel bir görüntü oluştuğunu belirten Ercan Nili, "Hava sıcaklıkları bölgede oldukça yükseldi, biz de serinlemek için Van Gölü sahiline gelmiştik. O sırada orada bulunan atları gördük ve gençlerin atlara binerek göle girdiğini fark ettik. Onlarla beraber gölün içinde yüzmek, gezmek çok farklı bir atmosfer oluşturdu. Gölün içinde atlarla beraber gerçekten çok güzel ve estetik bir görüntü ortaya çıkardı, ben de bu keyifli anları cep telefonumla kaydetmek istedim" dedi.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Alara Çayında 3 haftadır aranan gençten acı haber Önceki Haber

Alara Çayında 3 haftadır aranan gençten...

Kontrolden çıkan otomobil takla attı Sonraki Haber

Kontrolden çıkan otomobil takla attı

Yorum Yazın

aaaaa

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar