160x600
30 Haziran, 2025, Pazartesi
DOLAR38.7786
EURO43.8944
ALTIN4143.5
Yusuf Cinkara Otomotiv

Sıcaklıkların normalin üzerinde olduğu Ağustos ayında yangın vakaları arttı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Sıcaklıkların normalin üzerinde olduğu Ağustos ayında yangın vakaları arttı
Abone ol
Ağustos Ayında Hava Sıcaklıklarının Mevsim Normallerinin üzerinde Seyrettiği Kayseri'de, Yangın Vakaları Bir önceki Aya Göre Arttı.

Ağustos ayında hava sıcaklıklarının mevsim normallerinin üzerinde seyrettiği Kayseri’de, yangın vakaları bir önceki aya göre arttı.

Şehirde 17 istasyon, 55 araç ve 347 personel ile vatandaşların zor zamanlarında yanlarında olan Kayseri Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı ekipleri, çalışmalarını sürdürüyor. İtfaiye ekipleri; Temmuz ayında 1049 yangın, 110 trafik kazası, 6 su baskını, 398 kurtarma, olmak üzere toplam 1563 olaya müdahale etmişti. Hava sıcaklıklarının normalin üzerinde olduğu Ağustos ayında ise itfaiye ekipleri 1282 yangına müdahale etti. Ekipler ayrıca; 95 trafik kazası, 31 su baskını ve 331 kurtarma olmak üzere toplam 1739 itfaiye olaya müdahale edildi.

Ekiplerce Ağustos ayında ayrıca; 98 denetim ve 1643 eğitim faaliyetlerinde de bulundu.

Örgü İpliği

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Dünya Kayısı Ticaret Merkezinin açılışı için gün sayılıyorÖnceki Haber

Dünya Kayısı Ticaret Merkezinin açılışı...

Tezgahlar hamsiyle doldu, vatandaşlar ilgi gösterdiSonraki Haber

Tezgahlar hamsiyle doldu, vatandaşlar il...

Haber Yorum Üstü

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar