160x600
21 November, 2025, Friday
DOLAR 42.2631
EURO 49.0719
ALTIN 5726.6

Sıcak havadan etkilenen engelli vatandaş ağaç gölgesine sığındı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Sıcak havadan etkilenen engelli vatandaş ağaç gölgesine sığındı
Abone ol
Manisa'nın Alaşehir Ilçesinde Araç Termometreleri 49 Dereceyi Gösterirken, Markete Gitmek Için Evinden çıkan Ve Sıcak Havadan Olumsuz Etkilenen Engelli Bir Vatandaş Ağaç Gölgesine Sığındı.

Manisa’nın Alaşehir ilçesinde araç termometreleri 49 dereceyi gösterirken, markete gitmek için evinden çıkan ve sıcak havadan olumsuz etkilenen engelli bir vatandaş, ağaç gölgesine sığındı.

Tüm yurtta olduğu gibi Manisa’nın Alaşehir’de de aşırı sıcaklar hayatı olumsuz etkiledi. Alaşehir’de bugün saat 13.30 ile 14.00 saatleri arasında termometreler 49 dereceyi gösterdi. Vatandaşlar öğle saatlerinde sokağa çıkmazken, cadde ve parklar boş kaldı. Şeyh Sinan Mahallesi’nde ikamet eden engelli vatandaş Hasan Memili (65) de evinin yakınındaki markete alışveriş yapmak için çıktı ancak sıcakta yürüyemeyince Sarıkız Meydanı’ında bulunan küçük parkta bulunan ağacın gölgesine sığındı. Sıcak havadan olumsuz etkilendiğini belirten Hasan Memeli, "Bir ihtiyacım vardı, evin yakınındaki markete alışverişe gitmiştim. Dönüşte havanın çok sıcak olması nedeniyle tekerlekli sandalyemi süremedim. Kendimi parkta bulunan ağacın gölgesine zor attım. Sıcaklık 49-50 dereceleri gösteriyor" dedi.

Öte yandan, yetkililer öğle saatlerinde zorunlu kalınmadıkça dışarıya çıkılmaması gerektiği uyarısında bulundu.

Örgü İpliği

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Diyarbakırlı kitapseverler “Kitap Mezadı”nda buluştu Önceki Haber

Diyarbakırlı kitapseverler “Kitap Mezadı...

Kayapınar Belediyesi ağır hasarlı evlerin yıkımına başladı Sonraki Haber

Kayapınar Belediyesi ağır hasarlı evleri...

Haber Yorum Üstü

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar