160x600
06 Temmuz, 2025, Pazar
DOLAR38.7786
EURO43.8944
ALTIN4143.5
Yusuf Cinkara Otomotiv

Seydikemerde ekmek gramajları denetlendi

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Seydikemerde ekmek gramajları denetlendi
Abone ol
Seydikemer’de Ekmek Gramajları Denetlendi

Muğla’nın Seydikemer ilçesinde hizmet veren fırınlarda ve ekmek satışı yapan marketlerde satılan ekmeklerin gramajları denetlendi. Ekipler aynı zamanda ekmek üretim yerlerinin temizliği konusunda da denetimler gerçekleştirdi.

Son zamanlarda ekmeğin gramajı ve satışı fiyatı konusunda tartışmalar bitmek bilmiyor. Ticaret Bakanlığı tarafından ekmek fiyatı konusunda il genelinde fiyat verilse de aynı ilde faklı ilçelerde ekmek fiyatları değişebiliyor. Fethiye’de 250 gram ekmek 10 TL’den satılırken Seydikemer’de 200 gram ekmek 7,5TL’den satılmaya devam ediyor.

Seydikemer’de hizmet veren fırınlarda ve ekmek satışı yapılan marketlerde ekmeğin gerçekten 200 gram olup olmadığını denetledi. Ekipler aynı zamanda ekmek üretim yerlerinin hijyen kurallarına uyup uymadığı konusunda da denetimler gerçekleştirdi.

Örgü İpliği

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Malatyada torbacı operasyonu: 10 tutuklamaÖnceki Haber

Malatyada torbacı operasyonu: 10 tutukla...

Hasketbol Spor Kulübünün bölgesel lig fikstürü belli olduSonraki Haber

Hasketbol Spor Kulübünün bölgesel lig fi...

Haber Yorum Üstü

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar