160x600
21 November, 2025, Friday
DOLAR 42.2631
EURO 49.0719
ALTIN 5726.6

Seydikemerde C vitamini etkinliği

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Seydikemerde C vitamini etkinliği
Abone ol
Muğla'nın Seydikemer Ilçesindeki Girmeler Ilkokulu’nda C Vitamini Etkinliği Düzenlendi. Etkinlikte öğrencilere Portakal Suyu Ikram Edildi.

Muğla’nın Seydikemer ilçesindeki Girmeler İlkokulu’nda C Vitamini etkinliği düzenlendi. Etkinlikte öğrencilere portakal suyu ikram edildi.

Girmeler İlkokulu’nda C Vitamini ve diğer vitaminlerin vücuda faydasına dikkat çekmek amacı ile C Vitamini etkinliği düzenlendi. Etkinliğe Seydikemer İlçe Milli Eğitim Müdürü İlkay Şumur, Şube Müdürü Nurullah Solak, öğretmenler ve öğrenciler katıldı. Düzenlenen etkinlikte öğrenciler ağaçlardan portakal ve limon topladı. Taze taze toplanan C Vitamini deposu narenciye ürünlerinin suyu sıkılarak misafirlere ve öğrencilere ikram edildi.

Etkinlik ile ilgili açıklama yapan Girmeler İlkokulu Müdürü Bayram Özcan, “Çocuklarımızın eğitim öğretim faaliyetleri kapsamında vücudumuza faydalı vitaminleri anlatıyoruz. Bu çerçevede C Vitamininin insan vücuduna faydalarını anlatmak adına bu etkinliği düzenledik. Etkinliğe katılan İlçe Milli Eğitim Müdürümüz İlkay Şumur’a, Şube Müdürümüz Nurullah Solak’a, misafirlerimize, öğretmenlerimize ve öğrencilerimize teşekkür ederim” dedi.

Örgü İpliği

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Öğrenciler şehitler anısına fidan dikti Önceki Haber

Öğrenciler şehitler anısına fidan dikti

Kumlucaya 50 dönümlük alanda ikinci bal ormanı Sonraki Haber

Kumlucaya 50 dönümlük alanda ikinci bal...

Haber Yorum Üstü

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar