160x600
28 Haziran, 2025, Cumartesi
DOLAR38.7786
EURO43.8944
ALTIN4143.5
Yusuf Cinkara Otomotiv

Serinlemek için Fırat Nehrine giren çocuğun cenazesi çıkarıldı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Serinlemek için Fırat Nehrine giren çocuğun cenazesi çıkarıldı
Abone ol
Gaziantep'in Karkamış Ilçesinde Serinlemek Için Fırat Nehri'ne Giren 14 Yaşındaki çocuğun Cenazesi, Ekiplerin çalışması Sonucu çıkarıldı.

Gaziantep’in Karkamış ilçesinde serinlemek için Fırat Nehri’ne giren 14 yaşındaki çocuğun cenazesi, ekiplerin çalışması sonucu çıkarıldı.

Olay, Gaziantep’in Karkamış ilçesinde meydana geldi. İddiaya göre, 14 yaşındaki Ahmet K., serinlemek için girdiği Fırat Nehri’nde bir süre sonra gözden kayboldu. Çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine 112 sağlık, AFAD ve jandarma ekipleri sevk edildi. Olay yerine gelen ekipler çevrede geniş güvenlik önlemi aldı. Suda kaybolan çocuğu bulmak için çalışma yapan ekipler, kısa süre sonra cansız bedeni sudan çıkardı. Cenaze, olay yerindeki incelemenin ardından Gaziantep Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı.

Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Örgü İpliği

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Esenyurtta direksiyon başındaki arkadaşını silahla vuran şahıs tutuklandıÖnceki Haber

Esenyurtta direksiyon başındaki arkadaşı...

Şüpheli şahsın savunması komedi filmlerini aratmadı: “Sadece tedavi amaçlı, oksijen veriyor”Sonraki Haber

Şüpheli şahsın savunması komedi filmleri...

Haber Yorum Üstü

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar