160x600
20 November, 2025, Thursday
DOLAR 42.2631
EURO 49.0719
ALTIN 5726.6

Serinlemek için denize giren 2 kardeşten biri öldü, diğeri yaşam mücadelesi veriyor

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Serinlemek için denize giren 2 kardeşten biri öldü, diğeri yaşam mücadelesi veriyor
Abone ol
Hatay'ın Samandağ Ilçesinde Serinlemek Için Denize Giren Yabancı Uyruklu 2 Kardeşten Azat Pir Boğularak ölürken Diğeri Kurtarıldı.

Hatay’ın Samandağ ilçesinde serinlemek için denize giren yabancı uyruklu 2 kardeşten 25 yaşındaki Touhid Pir boğulurken, durumu ağır olan kardeşi ise hastaneye kaldırıldı.

Samandağ ilçesi Meydan Sahili’nde yabancı uyruklu 2 kardeş serinlemek için denize girdi. Denizde yüzerken rip akıntısına kapılan kardeşler, çırpınmaya başladı. Durumu fark eden vatandaşların bildirmesi üzerine Hatay Büyükşehir Belediyesi’ne bağlı cankurtaran ve Sahil Güvenlik ekipleri bölgeye sevk edildi. Ekiplerin müdahalesiyle sahile çıkarılan 2 kardeşten 25 yaşındaki Touhıd Pir hayatını kaybederken, durumu ağır olan 21 yaşındaki Omıd Pir ise ilk müdahalesinin ardından hastaneye kaldırıldı.

Örgü İpliği

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Elazığda şiddetli fırtına etkili oldu Önceki Haber

Elazığda şiddetli fırtına etkili oldu

Tahir Büyükakın: Bu hizmetleri göz boyamak için yapmıyoruz Sonraki Haber

Tahir Büyükakın: Bu hizmetleri göz boyam...

Haber Yorum Üstü

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar