160x600
28 Haziran, 2025, Cumartesi
DOLAR38.7786
EURO43.8944
ALTIN4143.5
Yusuf Cinkara Otomotiv

Serik’te belediye fırınının temeli atıldı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Serik’te belediye fırınının temeli atıldı
Abone ol

Serik ilçesinde belediyesince yaptırılacak ekmek fırınının temeli düzenlenen törenle atıldı.

Orta Mahallesi'nde yaptırılacak fırının temel atma törenine Serik Kaymakam Ahmet Hikmet Şahin, Serik Belediye Başkanı Enver Aputkan, daire amirleri, siyasi parti ve sivil toplum kuruluşu temsilcileriyle muhtarlar ve vatandaşlar katıldı.

Belediye Başkanı Aputkan, konuşmasında, 520 metrekare alana inşa edilecek fırının günlük ekmek üretim kapasitesinin 20 bin olacağını, ihtiyaç halinde bu sayının 60 bine kadar çıkabileceğini kaydetti.

Fırında ekmeğin yanı sıra simit, poğaça ve benzeri ürünlerle birlikte bölgedeki turizm tesislerinde kullanılan ve "roll ekmek" olarak isimlendirilen ekmeğin de üretileceğini anlatan Aputkan, "Bu proje sadece fırın yapımı ile sınırlı kalmayacak.

Burada insanlarımızın kahvaltı yapabileceği kapalı alanlar da oluşturacağız. Bölgede insanlarımızın ihtiyacını karşılayabilecekleri bir hizmet olacak." dedi.

Törende, fırınının yapılmasına katkıda bulunan iş insanı Yakup Aydın'a, Kaymakam Şahin ve Başkanı Aputkan tarafından plaket verildi.

İlçe Müftüsü İbrahim Keser’in yaptığı duanın ardından protokol üyelerince inşaatın temelinin ilk harcı atıldı.

Örgü İpliği

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Çaldığı akülü aracı taşıyamayınca sürüp uzaklaştıÖnceki Haber

Çaldığı akülü aracı taşıyamayınca sürüp...

Sarıgöl İlçe Nüfus ve Vatandaşlık Müdürlüğüne yeni konseptSonraki Haber

Sarıgöl İlçe Nüfus ve Vatandaşlık Müdürl...

Haber Yorum Üstü

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar