160x600
23 November, 2025, Sunday
DOLAR 42.2631
EURO 49.0719
ALTIN 5726.6

Serdivanda Mahalle Otoparkının ilk adımı atıldı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Serdivanda Mahalle Otoparkının ilk adımı atıldı
Abone ol
Serdivan Belediye Başkanı Osman çelik'in önemli Projelerinden Biri Olan Mahalle Otoparkları Projesinin Ilk Adımı Kemalpaşa Mahallesi'nde Atıldı.

Serdivan Belediye Başkanı Osman Çelik’in önemli projelerinden biri olan Mahalle Otoparkları projesinin ilk adımı Kemalpaşa Mahallesi’nde atıldı.

Zemin düzeltme ve kazı işlemlerinin tamamlanmasının ardından sıcak asfalt serimiyle otopark yapımı çalışmalarının büyük bir kısmı tamamlandı. Proje çerçevesinde mahalle sakinlerinin otopark ihtiyacını karşılamak ve trafik sıkışıklığını azaltmak hedefleniyor. Belediye tarafından yapılan açıklamada, çalışmaların en kısa sürede tamamlanarak vatandaşların hizmetine sunulacağı belirtildi. Proje ile sadece Kemalpaşa Mahallesi değil, diğer mahallelerde de otopark sorununa kalıcı çözümler üretileceği ifade edildi. Bu çerçevede, ‘Mahalle Otoparkları’ ve ‘Cep Otoparkları’ oluşturarak, hem mahalle sakinlerinin araçlarını güvenli bir şekilde park etmelerine imkan tanınacak hem de sokak ve caddelerdeki trafik akışının düzenlenmesi sağlanacağı belirtildi.

Örgü İpliği

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
İzmir Körfezinde balık ölümleri sürüyor Önceki Haber

İzmir Körfezinde balık ölümleri sürüyor

Yalovada hayırsever işi insanından eğitime 51 milyon lira destek Sonraki Haber

Yalovada hayırsever işi insanından eğiti...

Haber Yorum Üstü

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar