09 Ekim 2026, Cuma
DOLAR 42.2631
EURO 49.0719
ALTIN 5726.6

Selden etkilenen işletmelere acil destek kredisi

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Selden etkilenen işletmelere acil destek kredisi
Abone ol
Sanayi Ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır, Karadeniz'de selden etkilenen işletmelere KOSGEB tarafından 300 BinTL'ye kadar acil destek kredisi verileceğini kaydetti.

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır, Karadeniz’de sel felaketinden etkilenen illerdeki Küçük ve Orta Büyüklükteki İşletmelere (KOBİ) Küçük ve Orta Ölçekli İşletmeleri Geliştirme ve Destekleme İdaresi Başkanlığı (KOSGEB) tarafından 300 bin liraya kadar "Acil Destek Kredisi" sağlanacağını duyurdu.

Bakan Kacır, konuyla ilgili sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, “Sel felaketinden etkilenen illerimizdeki KOBİ’lerimiz için KOSGEB, acil destek kredisini hızla devreye aldık. Felaketten etkilenen tüm vatandaşlarımıza geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum. Allah ülkemizi afetlerden korusun” ifadelerine yer verdi.

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Elazığda SSB yol çalışmaları başladı Önceki Haber

Elazığda SSB yol çalışmaları başladı

Buğday verimi Keşan çiftçisinin yüzünü güldürdü Sonraki Haber

Buğday verimi Keşan çiftçisinin yüzünü g...

Yorum Yazın

aaaaa

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar