28 Nisan, 2024, Pazar
DOLAR32.4504
EURO34.829
ALTIN2438.6

Selde mağdur olan KSS esnafı için bir araya geldiler

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Selde mağdur olan KSS esnafı için bir araya geldiler
Abone ol
Düzce Ticaret Ve Sanayi Odası (dtso) Geçtiğimiz Ay Yaşanan Selde Mağdur Olan Küçük Sanayi Sitesi (kss) Sorunları Için Toplantı Yapıldı.

DÜZCE(İHA) – Düzce Ticaret ve Sanayi Odası (DTSO) geçtiğimiz ay yaşanan selde mağdur olan Küçük Sanayi Sitesi (KSS) sorunları için toplantı yapıldı.

DTSO Gıda dışı imalat sanayi, makine, metal, kauçuk sanayileri ile oto yedek parça imalat ve satışları, oto bakım ve servisleri, akaryakıt istasyonları meslek komitesi müşterek toplantıda bir araya gelerek KSS’nin sorunlarıyla alakalı olarak çalışma yapılması konusunda fikir alış verişinde bulunuldu.

Düzenlenen müşterek komite toplantısına DTSO Başkanı Erdoğan Bıyık, Başkan Yardımcıları Cemal Aksan ve İbrahim Canpolat, Düzce Demirciler Odası Başkanı Murat Geçici, meslek komitesi üyeleri katıldı.

Geçtiğimiz günlerde yaşanan su baskını ile bir kez daha gündeme gelen KSS’nin altyapı ve genel sorunlarıyla ilgili kurumların alması gereken önlemler ile önümüzdeki süreçte yaşanabilecek olumsuz durumların önüne geçilebilmesi adına acil önlem alınması gereken konular gündeme getirildi.

Ağustos ayı içinde, DTSO ev sahipliğinde, KSS esnaflarının toplu şekilde yer alacakları, ilgili kamu kurumlarının da davet edileceği istişare toplantısı yapılmasına karar verilirken, toplantıya kadar olan sürede de sorunların detaylı şekilde araştırılmasına, gündemin bu araştırmalar sonucunda oluşturulmasına karar verildi.

DTSO Başkan Yardımcısı Cemal Aksan, “Hemen her yağmurda sorun yaşayan ve oradaki üyelerimize maddi zarar yaşatan KSS’nin sorunları için detaylı bir çalışma yapma niyetindeyiz. Gerek kamu kurumlarımız gerekse oradaki üyelerimiz ile hızlıca koordine olarak sorunlarımızı tespit edip, ilgili kamu kurumları ile gerekli yazışmaları yapacağız” ifadelerini kullandı.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Mersin Büyükşehir Belediyesi, Seramiği Halka SevdiriyorÖnceki Haber

Mersin Büyükşehir Belediyesi, Seramiği H...

Didimde haftalık kontroller devam ediyorSonraki Haber

Didimde haftalık kontroller devam ediyor

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar