160x600
21 November, 2025, Friday
DOLAR 42.2631
EURO 49.0719
ALTIN 5726.6

Selçukta salça zamanı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Selçukta salça zamanı
Abone ol
SELÇUK BELEDİYESİ, KENTTE YAŞAYAN KADINLARIN HAYATINI KOLAYLAŞTIRMAK İÇİN BU YAZ DA SALÇA MAKİNESİNİ KENT MERKEZİ VE KÖYLERE GÖTÜRÜYOR.

Selçuk Belediyesi, kentte yaşayan kadınların hayatını kolaylaştırmak için bu yaz da salça makinesini kent merkezi ve köylere götürüyor. “Ezilenler domates olsun, siz keyfinize bakın” sloganıyla Selçuk Belediyesinin geleneksel uygulamalarından biri olan salça makinesi, 1 Ağustos’tan itibaren köylerde ve kent merkezinde yer alan mahallelerde olacak.


Selçuk Belediye Başkanı Filiz Ceritoğlu Sengel’in projesi olan, geçmiş yıllarda kadınların memnuniyeti ile karşılanan salça makinesi, bu yıl da belirlenen tarihlerde kent merkezinde ve köylerde yerini almaya hazırlanıyor. Kış hazırlıkları içinde önemli bir yer tutan salça yapımını kolaylaştıran salça makinesi, belirtilen tarihlerde 09.00-16.00 saatleri arasında köylerde ve merkez mahallelerde olacak.



Tarihler şu şekilde belirtildi: 1-2 Ağustos-Zeytinköy, 3-4 Ağustos-Barutçu, 5 Ağustos-Sultaniye, 8-9-10 Ağustos-Zafer, İsabey ve 14 Mayıs mahalleleri, 11-12 Ağustos-Havutçulu, 15-16 Ağustos-Gökçealan, 17-18-19 Ağustos-Atatürk ve Cumhuriyet mahalleleri, 22-23 Ağustos-Belevi, 24-25 Ağustos-Acarlar, 26-29 Ağustos-Şirince, 31 Ağustos-1 Eylül-Çamlık.

Örgü İpliği

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Başkan Akyıldızdan il olmaya destek çağrısı Önceki Haber

Başkan Akyıldızdan il olmaya destek çağr...

Aydınlı fotoğraf sanatçısı merakını drone ile giderdi Sonraki Haber

Aydınlı fotoğraf sanatçısı merakını dron...

Haber Yorum Üstü

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar