160x600
19 November, 2025, Wednesday
DOLAR 42.2631
EURO 49.0719
ALTIN 5726.6

Şehitleri anma etkinliği 20. yılında

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Şehitleri anma etkinliği 20. yılında
Abone ol
229 AYDIR DEVAM EDEN ŞEHİT MEVLİDİ

Emniyet Teşkilatı Vazife Malulü ve Şehit Aileleri Vakfı (EMŞAV) Karadeniz Bölge Başkanlığı tarafından düzenlenen şehitleri anma etkinliği 20. yılına girdi.


İlkadım ilçesindeki vakıf binasında düzenlenen programda din görevlileri tarafından okunan Kur’an-ı Kerim, 1. ay şehitleri Ali Kesimoğlu, Ali Yıldırım ve tüm şehitlerin ruhuna hediye edildi.


20. yılına giren etkinliğin açılış konuşmasını gerçekleştiren EMSAV Karadeniz Bölge Başkanı Bilal Erim, "Bizler böyle birlik ve beraberlik içerisinde olduğumuz sürece, Allah’ın izniyle hiç kimse bize bir şey yapamaz ve memleketimize zarar veremez. Şehitlerimize rahmet, şehit ailelerimize ve gazilerimize sağlık diliyoruz" dedi.


Programa İl Emniyet Müdürü Dr. Ömer Urhal, polis memurları ve şehit yakınları katıldı. Programın sonunda katılımcılara çeşitli ikramlarda bulunuldu.

Örgü İpliği

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Spor Toto 1. Lig: Tuzlaspor: 2 - Sakaryaspor: 3 Önceki Haber

Spor Toto 1. Lig: Tuzlaspor: 2 - Sakarya...

Demokrasi ve Birlik Derneği Genel Başkanı Metiner Mersin’de konuştu: Sonraki Haber

Demokrasi ve Birlik Derneği Genel Başkan...

Haber Yorum Üstü

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar