13 Ekim 2026, Salı
DOLAR 42.2631
EURO 49.0719
ALTIN 5726.6

Şehitler için mevlit şekeri dağıttı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Şehitler için mevlit şekeri dağıttı
Abone ol
Bursa’da 21 Yıl önce öldürülen Susurluk Davası Sanıklarından Eski özel Harekatçı Oğuz Yorulmaz Ve Tüm şehitler Için Mahalleliye Mevlit şekeri Dağıttı.

Bursa’da 21 yıl önce öldürülen Susurluk davası sanıklarından eski özel harekatçı Oğuz Yorulmaz ve tüm şehitler için mevlit şekeri dağıtıldı.

Türkiye’ye damgasını vuran Susurluk davasının eski sanıklarından olan özel harekatçı Oğuz Yorulmaz, 2005 yılında Bursa’daki bir barda omuz atma meselesi yüzünden çıkan kavgada gözünden vurularak 42 yaşında hayatını kaybetmişti. Dayı oğlu Ali Kovaç ve teyzesi Fatma Yeral, Oğuz Yorulmaz ile 1996 yılında Susurluk’taki kazada hayatını kaybeden Abdullah Çatlı ve tüm şehitler adına vatandaşlara mevlit şekeri dağıttı. Ramazan ayı münasebetiyle vatandaşların memnuniyetle karşıladığı mevlit şekeri, gencinden yaşlısına herkese ikram edildi.

Ali Kovaç ve Fatma Yeral, "Etrafımızda yaşanan ateş çemberini görüyoruz. Türk milletinin daha da fazla kenetlenip bir birimize sahip çıkması gerekiyor. Oğuz Yorulmaz ve Abdullah Çatlı gibi devlete ve milletimize birçok şekilde faydası dokunmuş kişilerin ve tüm şehitlerimizden kuvvet alarak çocuklarımıza gerçek bir gelecek için taşın altına elimizi koymalıyız. Devletimize sıkı sıkıya sarılıp güvenmeliyiz. Allah, tüm şehit ve ölmüşlerimizin mekanını cennet eylesin" dedi.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Bandırmada kimyasal tesis tartışması: Hicri Ercilinin projesine ÇED olumlu kararı Önceki Haber

Bandırmada kimyasal tesis tartışması: Hi...

Keşanda Huzur uygulaması Sonraki Haber

Keşanda Huzur uygulaması

Yorum Yazın

aaaaa

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar