160x600
22 November, 2025, Saturday
DOLAR 42.2631
EURO 49.0719
ALTIN 5726.6

Şehitkamil Belediyesi Ahlatta yerini aldı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Şehitkamil Belediyesi Ahlatta yerini aldı
Abone ol
şehitkamil Belediyesi Ahlat’ta Yerini Aldı

Şehitkamil Belediye Başkanı Umut Yılmaz, Malazgirt Zaferi’nin kutlamaları çerçevesinde Bitlis’in Ahlat İlçesi Recep Tayyip Erdoğan Millet Bahçesi’nde kurulan Şehitkamil Belediyesi otağında vatandaşları ağırladı.

Bitlis’in Ahlat ilçesinde Malazgirt Zaferi’nin 954. yıl dönümü kapsamında düzenlenen etkinlikler, yoğun katılımla devam ediyor. Çarho bölgesinde içinde Sultan Alparslan Otağı’nın da kurulduğu Ahlat Recep Tayyip Erdoğan Millet Bahçesi’nde Türkiye’nin farklı bölgelerinden gelen vatandaşlar şanlı zaferin coşkusunu yaşıyor.

Şehitkamil Belediyesi otağı kurdu

Şanlı zaferin 954. yıl dönümünde Şehitkamil Belediyesi tarafından kurulan tanıtım otağına vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi. Gaziantep’in kültürel ürünleriyle süslenen otağı ziyaret eden Şehitkamil Belediye Başkanı Umut Yılmaz, ziyaretçileri bizzat ağırlayarak, çeşitli ikramlarda bulundu.

"Şehitlerimizi minnet ve rahmetle anıyorum"

Bu yıl Malazgirt Zaferini’nin büyük bir coşku ve katılımla kutlandığını ifade eden Yılmaz, "Çok mutluyuz, çok gururluyuz. Tarihin seyrini değiştiren ve Anadolu’nun kapılarının Türklere açan 1071 Malazgirt Meydan Muharebesi’nde Sultan Alparslan’ın otağının kurulduğu Carho bölgesindeyiz. Asıl hikayemizin başladığı yerdeyiz. Bu vesileyle aziz vatanımız için can veren şehitlerimizi minnet ve rahmetle anıyorum" diye konuştu.

Örgü İpliği

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Ankarada inşaat alanında göçük: 1 işçi yaralandı Önceki Haber

Ankarada inşaat alanında göçük: 1 işçi y...

Ünverdi: Ticari kredilerde büyüme sınırı arttırılmalı Sonraki Haber

Ünverdi: Ticari kredilerde büyüme sınırı...

Haber Yorum Üstü

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar