160x600
18 November, 2025, Tuesday
DOLAR 42.2631
EURO 49.0719
ALTIN 5726.6

Şehit Burak Özkan, memleketi Niğdede toprağa verildi

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Şehit Burak Özkan, memleketi Niğdede toprağa verildi
Abone ol
şehit Burak özkan, Memleketi Niğde’de Toprağa Verildi

Azerbaycan’dan Türkiye’ye gelmek üzere havalanan askeri uçağın Gürcistan’da düşmesi sonucu şehit olan Hava Uçak Bakım Astsubay Başçavuş Burak Özkan, memleketi Niğde’de düzenlenen törenle son yolculuğuna uğurlandı.

Askeri uçak kazasında şehit olan Burak Özkan’ın naaşı, Ankara’da düzenlenen törenin ardından hava yolu ile önce Kayseri’ye ardından memleketi Niğde’ye getirildi. Törende şehidin özgeçmişi okunarak dualar edildi. Şehidin eşi Tuğba Özkan; iki oğluyla birlikte tabuta sarılarak "Şehitlik sana çok yakıştı" sözleriyle veda etti. Baba Malik Özkan, anne Nihal Özkan ve kardeşleri de şehit Burak Özkan’ın fotoğrafını öperek son kez uğurladı. Niğde İl Müftüsü Hüseyin Gün’ün kıldırdığı cenaze namazının ardından Şehit Burak Özkan, gözyaşları arasında Niğde Şehitliği’nde defnedildi.

Törene Niğde Valisi Cahit Çelik, Milli Savunma Bakan Yardımcısı Alpaslan Kavaklıoğlu, Adalet Bakan Yardımcısı Mehmet Yılmaz, CHP Genel Başkan Yardımcısı Erhan Adem, AK Parti Niğde Milletvekili Cevahir Uzkurt, CHP Niğde Milletvekili Ömer Fethi Gürer, MHP Niğde Milletvekili Cumali İnce, Niğde Belediye Başkanı Emrah Özdemir protokol üyeleri, askeri erkan, şehidin yakınları ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Örgü İpliği

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Orman alanlarının tahrip edildiği ve maden alanlarının zarar gördüğü fotoğraflarla gösterildi Önceki Haber

Orman alanlarının tahrip edildiği ve mad...

Muşta şehitler için mevlit programı düzenlendi Sonraki Haber

Muşta şehitler için mevlit programı düze...

Haber Yorum Üstü

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar