28 Mart, 2024, Perşembe
DOLAR32.3313
EURO35.0803
ALTIN2298.7

Şehit Aileleri Derneğinden Vali Tavlıya bina teşekkürü

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Şehit Aileleri Derneğinden Vali Tavlıya bina teşekkürü
Abone ol
MUĞLA ŞEHİT AİLELERİ YARDIMLAŞMA VE DAYANIŞMA DERNEĞİ YÖNETİM KURULU BAŞKANI SÜLEYMAN TAŞKESEN VE YÖNETİM KURULU ÜYELERİ, DERNEĞİN YENİ HİZMET BİNASINA KAVUŞMASINDA KATKILARI NEDENİYLE MUĞLA VALİSİ ORHAN TAVLI’YA TEŞEKKÜR ZİYARETİNDE BULUNDU.

Muğla Şehit Aileleri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Taşkesen ve Yönetim Kurulu üyeleri, derneğin yeni hizmet binasına kavuşmasında katkıları nedeniyle Muğla Valisi Orhan Tavlı’ya teşekkür ziyaretinde bulundu.


Muğla Valiliği 75. Yıl toplantı salonundaki görüşmeye Muğla Valisi Orhan Tavlı’nın yanı sıra Muğla Şehit Aileleri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Kıbrıs Gazisi Süleyman Taşkesen, Yönetim Kurulu Üyesi Ayşegül Güngör, Sebahattin Zeynel Tanyel ve şehit yakını Arife Belen katıldı.


Ziyarette konuşan Vali Orhan Tavlı, “Aziz şehitlerimize ve kahraman gazilerimize milletçe şükranlarımızı bir kez daha ifade ediyorum. Şehit ailelerimizin ve kahraman gazilerimizin emrinde ve hizmetindeyiz. Şehitlerimizin aziz hatıralarının sonsuza dek yaşatmak Şehitlerimizin emanetlerine sahip çıkmak bizlerin öncelikli görevidir. Bu vesileyle Aziz şehitlerimizi ve ebediyete irtihal eden kahraman gazilerimizi saygı ve minnetle anıyorum. Ruhları şad, mekânları cennet olsun. Yeni hizmet binamız hayırlı olsun” dedi.


Muğla Şehit Aileleri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği yeni hizmet binasının 18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi’nin 108. yıl dönümünde çok anlamlı bir günde hizmet vermeye başladığını belirten Dernek Başkanı Süleyman Taşkesen dernek binasının tahsisi, tadilatı, tefrişi konusundaki destekleri ile şehit ailelerine ve gazilerimize her zaman gösterdiği yakın ilgi ve alaka nedeniyle Vali Orhan Tavlı’ya teşekkür etti.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Starlink uyduları Kastamonuda görüldüÖnceki Haber

Starlink uyduları Kastamonuda görüldü

Yüksekovada araçlar çamur altında kaldıSonraki Haber

Yüksekovada araçlar çamur altında kaldı

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar