
Basın İlan Kurumu (BİK) Genel Kurulu seçimleri, 23 Ocak 2025 tarihinde Ankara’da gerçekleşti. Seçimlerde Türkiye Gazeteciler Konfederasyonu (TGK), gösterdiği 5 adayın tamamını seçtirmeyi başararak büyük bir zafer kazandı.
Basın İlan Kurumu (BİK) Genel Kurulu seçimleri, 23 Ocak 2025 tarihinde Ankara’da gerçekleşti. Seçimlerde Türkiye Gazeteciler Konfederasyonu (TGK), gösterdiği 5 adayın tamamını seçtirmeyi başararak büyük bir zafer kazandı.
TGK’nın başarısında önemli katkıları bulunan Osmaniyeli gazetecilere, Cebelibereket Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Ali Cihangir tarafından teşekkür plaketi takdim edildi.
Cebelibereket Gazeteciler Cemiyeti Başkanı, Akdeniz Gazeteciler Federasyonu (AGF) Genel Başkan Vekili ve TGK Yönetim Kurulu Üyesi olan Ali Cihangir, seçim sürecinde sergilenen iş birliğinin önemine vurgu yaparak, “Birliğin gücüyle çalıştık, koşturduk ve bu seçimi TGK olarak 5’te 5 yaparak kazandık.” dedi.
Ali Cihangir, Osmaniye’de yerel basının desteğini onurlandırmak amacıyla Kadirli Postası Gazetesi, Medya Gazetesi ve Sabır Gazetesi’ni ziyaret etti.
Ziyaretler sırasında, Kadirli Postası Gazetesi sahibi Hatice Kundakçı, www.medyagazete.com’un sahibi İlyas Sabancı ve Sabır Gazetesi ile www.sabirgazetesi.com’un sahibi Ersin Şimşek’e teşekkür plaketi takdim edildi.
Cihangir, yerel basının önemine dikkat çekerek, “Anadolu basını, BİK Genel Kurulu’nda güçlü bir şekilde temsil edilecektir.
Bu süreçte Osmaniye’den gelen destek çok kıymetliydi.” ifadelerini kullandı.
Ali Cihangir sözlerini “Bugünkü başarı, hepimizin ortak çabasıdır.
Daha güçlü bir medya anlayışı için çalışmaya devam edeceğiz.” diyerek noktaladı.
Gazete sahipleri Hatice Kundakçı, İlyas Sabancı ve Ersin Şimşek, yapılan bu anlamlı jestten dolayı memnuniyetlerini dile getirerek, yerel basına verilen desteğin önemine vurgu yaptı.
Medyagazete.com İmtiyaz Sahibi İlyas Sabancı, TGK’nın önemli bir başarı elde ettiğini söyleyerek, “Gerek İstanbul, gerek Ankara’da ki seçimlerde tüm adaylarımızın başarıya ulaşmasının gururunu yaşadık.
Meslektaşlarımızla birebir temas kurduk, onların sesine kulak verdik.Bundan sonraki süreçte yerel basının daha güçlü olması için hep beraber çalışmaya devam edeceğiz.
Seçilen tüm arkadaşlarımıza başarılar diliyorum.” dedi.

Yorum Yazın