160x600
28 Haziran, 2025, Cumartesi
DOLAR38.7786
EURO43.8944
ALTIN4143.5
Yusuf Cinkara Otomotiv

Savaşlara dikkat çekmek için atıyla yollara düştü

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Savaşlara dikkat çekmek için atıyla yollara düştü
Abone ol
KOCAELİ'NİN KARAMÜRSEL İLÇESİNDE 'ATIYLA YOLLARA DÜŞEN GEZEN TÜRK' LAKAPLI HALİT CAN, SAVAŞLARA DİKKAT ÇEKMEK İÇİN SAHİL KENTLERİNE ZİYARETLER GERÇEKLEŞTİREREK, ATIYLA ANTALYA'YA KADAR GİDECEĞİNİ SÖYLEDİ.

Kocaeli’nin Karamürsel ilçesinde ’atıyla yollara düşen gezen Türk’ lakaplı Halit Can, savaşlara dikkat çekmek için sahil kentlerine ziyaretler gerçekleştirerek, atıyla Antalya’ya kadar gideceğini söyledi.


101 gün önce, Kocaeli’nin Karamürsel ilçesinden başlatılarak Marmara, Ege ve Akdeniz şeklinde kıyı şehirleri boyunca oluşturulan rota Antalya’da sonlanacak. Gittiği şehirlerde, atının heybesindekilerden satışlar gerçekleştiren Halit Can, kitabın gelirinin yüzde 70’ini dünyada ’savaşa hayır’ diyen insanlık için kurumlara bağışlayacağını açıkladı.

Örgü İpliği

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Başkan Aras, “Kadınlar, toplumsal tüm kararlara eşit bir şekilde katılmalıdır”Önceki Haber

Başkan Aras, “Kadınlar, toplumsal tüm ka...

Yunan vatandaş Çanakkalede Kelime-i Şehadet getirerek Müslüman olduSonraki Haber

Yunan vatandaş Çanakkalede Kelime-i Şeha...

Haber Yorum Üstü

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar