160x600
02 Temmuz, 2025, Çarşamba
DOLAR38.7786
EURO43.8944
ALTIN4143.5
Yusuf Cinkara Otomotiv

Satrançta Gölcükün gururu oldu

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Satrançta Gölcükün gururu oldu
Abone ol
Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer, Antalya'da Düzenlenen Turnuvada Aldığı Derece Ile Satranç Milli Takımı’na Katılmaya Hak Kazanan Ali Mete Dere'yi Makamında Ağırladı.

Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer, Antalya’da düzenlenen turnuvada aldığı derece ile Satranç Milli Takımı’na katılmaya hak kazanan Ali Mete Dere’yi makamında ağırladı.

Antalya’da düzenlenen Türkiye Küçükler Satranç Turnuvası’nda, 250 satranç sporcusu arasında 4. olan ve Satranç Milli Takımı’nda yer almaya hak kazanan, Gölcük Belediyesporlu Ali Mete Dere, Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer’i ziyaret etti. Başarılı sporcu Dere ve ailesini belediyedeki makamında misafir eden Başkan Sezer, "Gururumuz olan Ali Mete Dere’yi, onu yetiştiren öğretmenlerimizi ve ailesini can-ı gönülden tebrik ediyor, milli takımda da üstün başarılar diliyorum" dedi.

Örgü İpliği

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Tour of Antalya powered by AKRA 2024 takım kadroları açıklandıÖnceki Haber

Tour of Antalya powered by AKRA 2024 tak...

Jandarmadan sahte zeytin yağı ve kaçak gıda maddesi operasyonuSonraki Haber

Jandarmadan sahte zeytin yağı ve kaçak g...

Haber Yorum Üstü

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar