160x600
27 Haziran, 2025, Cuma
DOLAR38.7786
EURO43.8944
ALTIN4143.5
Yusuf Cinkara Otomotiv

Sarp Sınır Kapısında yılbaşı dönüş yoğunluğu

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Sarp Sınır Kapısında yılbaşı dönüş yoğunluğu
Abone ol
Yılbaşı Tatili Dönüşünde Sarp Sınır Kapısı’nda, özellikle Yaya Geçişlerinde Uzun Kuyruklar Ve Saatler Süren Bekleyişler Yaşanıyor.

Sarp Sınır Kapısı’nda yılbaşı tatili dönüşünde özellikle yaya geçişlerinde yaşanan yoğunluk nedeniyle uzun kuyruklar oluştu.

Yeni yıla Gürcistan’da giren tatilciler, dönüş yolunda Sarp Sınır Kapısı’nın Gürcü tarafında yoğunluk oluşturdu. Gürcistan’ın popüler tatil bölgelerine akın eden vatandaşların aynı anda dönüşe geçmesi, sınır kapısındaki yoğunluğu daha da artırdı. Türkiye’ye giriş yapmak isteyen tatilciler, pasaport işlemleri için saatlerce beklemek zorunda kaldı. Yaya girişlerinde oluşan uzun kuyruklar, yeni yılın ilk gününde eziyete neden oldu.

Yoğunluk nedeniyle sırasının gelmesini bekleyen Ece Barak, “Müzisyeniz, iş amaçlı iki gün önce geldik, aynı zamanda tatil de yaptık. Şu an inanılmaz sıra var. Yaklaşık 1 saattir bekliyorum ve ancak 2-3 metre ilerleyebildik. Uçağı kaçırma riskimiz var, umarım yetişiriz” dedi.

Eğlence için Gürcistan’a giden Bilal Kavak ise, “Buraya eğlenmeye, gezmeye geldik ama şu an gördüğünüz gibi her yer çok kalabalık. İlerlemek neredeyse imkânsız” diye konuştu.

Tatilini Batum’da geçiren Serhat Yazan da, yoğunluğun tatil dönüşünü zorlaştırdığını belirterek, “Yılbaşı tatili için Batum’a geldim. Tatil güzel ve keyifli geçti ama dönüşte sınırı geçmek biraz sıkıcı oldu. Yaklaşık 3 saattir sırada bekliyorum” ifadelerini kullandı.

Örgü İpliği

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Kayserispor, 7 maçta PFDKdan ceza aldıÖnceki Haber

Kayserispor, 7 maçta PFDKdan ceza aldı

Özdemir: “El birliğiyle çalışmaya devam edeceğiz”Sonraki Haber

Özdemir: “El birliğiyle çalışmaya devam...

Haber Yorum Üstü

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar