160x600
23 November, 2025, Sunday
DOLAR 42.2631
EURO 49.0719
ALTIN 5726.6

Sarıyerdeki yol yalısı 625 milyon lira rekor fiyatla satılığa çıkartıldı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Sarıyerdeki yol yalısı 625 milyon lira rekor fiyatla satılığa çıkartıldı
Abone ol
Sarıyer Büyükdere'deki Bir Yol Yalısı 625 Milyon Lira Rekor Fiyatla Satılığa çıkartıldı. 4 Katlı Yalının, 550 Metrekarelik Arazide, 900 Metrekare Kullanım Alanına Sahip Olduğu öğrenildi.

Sarıyer Büyükdere’deki bir yol yalısı 625 milyon lira rekor fiyatla satılığa çıkartıldı. 4 katlı yalının, 550 metrekarelik arazide, 900 metrekare kullanım alanına sahip olduğu öğrenildi.

Sarıyer Büyükdere’de Piyasa Caddesi’nde bulunan yol yalısı 625 milyon liradan satışa çıkarıldı. Rekor fiyat istenen yalı, Sadberk Hanım Müzesi ile Surp Boğaz Klisesi arasında kalıyor. 550 metrekarelik bir arazi üzerinde brüt bin 200 metrekare, net 900 metrekare kullanım alanına sahip 4 katlı yalıda, 11 oda, 2 salon ve 5 banyo bulunuyor. Açık yüzme havuzu da bulunan boğaz manzaralı olan yalının tarihi eser statüsünün bulunmadığı öğrenildi.

Örgü İpliği

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Minik itfaiyeciler iş başında Önceki Haber

Minik itfaiyeciler iş başında

Kahramanmaraşta orman yangını söndürüldü Sonraki Haber

Kahramanmaraşta orman yangını söndürüldü

Haber Yorum Üstü

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar