160x600
28 Haziran, 2025, Cumartesi
DOLAR38.7786
EURO43.8944
ALTIN4143.5
Yusuf Cinkara Otomotiv

Sarıyerde uyarıların ardından denize giriş yasaklandı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Sarıyerde uyarıların ardından denize giriş yasaklandı
Abone ol
Sarıyer’de Olumsuz Hava Ve Deniz Koşulları Nedeniyle Denize Girişler Yasaklandı.

Sarıyer’de kent genelinde olumsuz hava ve deniz koşulları nedeniyle denize girişler yasaklandı. Kaymakamlık tarafından alınan karar sonrası yapılan açıklamada, "Olumsuz hava koşulları, yoğun dalga ve ters akıntı (RİP) nedeni ile vatandaşlarımızın can ve mal emniyetini korumak amacıyla denize girme yasaklanmıştır" ifadelerine yer verildi.

Meteoroloji İşleri Genel Müdürlüğü tarafından kent genelinde sarı kodlu uyarıda bulunmuştu. Yapılan uyarıların ardından Sarıyer Kaymakamlığı tarafından alınan karar ile denize girişler yasaklandı.

Sarıyer Kaymakamlığı tarafından yapılan açıklamada ise şu ifadelere yer verildi:

"13.08.2023 Pazar günü Sarıyer/İstanbul bölgesi için Meteoroloji Genel Müdürlüğü verilerine göre rüzgar hızının 50-75 kilometre/saat aralığında, dalgaların ise 1,5-2 metre yüksekliğe ulaşmaktadır. Bu kapsamda 13.08.2023 Pazar günü Sarıyer İlçe Jandarma sorumluluk bölgesinde olumsuz hava koşulları, yoğun dalga ve ters akıntı (RİP) nedeni ile vatandaşlarımızın can ve mal emniyetini korumak amacıyla denize girme yasaklanmıştır."

Örgü İpliği

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Serinlemek için girdiği denizde boğulduÖnceki Haber

Serinlemek için girdiği denizde boğuldu

Edirnede uyuşturucu operasyonu: 72 kilo metamfetamin ele geçirildiSonraki Haber

Edirnede uyuşturucu operasyonu: 72 kilo...

Haber Yorum Üstü

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar