160x600
28 Haziran, 2025, Cumartesi
DOLAR38.7786
EURO43.8944
ALTIN4143.5
Yusuf Cinkara Otomotiv

Sarıyerde çöken yolu onarma çalışmaları devam ediyor

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Sarıyerde çöken yolu onarma çalışmaları devam ediyor
Abone ol
Istanbul Sarıyer'de Gece Saatlerinde Büyükdere Caddesi üzerinde çökmenin Meydana Geldiği Yolda Ekipler Tarafından Onarma Ve çevreyi Düzenleme çalışmaları Devam Ediyor.

İstanbul Sarıyer’de gece saatlerinde Büyükdere Caddesi üzerinde çökmenin meydana geldiği yolda ekipler tarafından onarma ve çevreyi düzenleme çalışmaları devam ediyor.

Sarıyer Maslak Eski Büyükdere Caddesi’nde gece saatlerinde temeli atıldıktan sonra uzun süredir çalışma gerçekleştirilmeyen inşaat alanında istinat duvarı çökmüştü. Ardından istinat duvarıyla birlikte yol da çökmüş, olay yerine polis, itfaiye ve İGDAŞ ekipleri sevk edilmişti. Çökmenin yaşandığı alandan 100 metre ileride ise doğal gaz sıkışması sonucu küçük çaplı patlama meydana gelmişti. Ekipler tarafından çökme meydana gelen yol trafiğe kapatılmıştı. Ekiplerin yaptığı incelemelerin ardından inşaat alanında zemin katının atılmaması sonucunda yerin altındaki sıvılaşmaya bağlı olarak toprağın yumuşayıp kaydığı iddia edilerek kısmi heyelan nedeniyle yolun çökmüş olabileceği ihtimali üzerinde durulmuştu. Çökmenin meydana geldiği yolda hafriyat kamyonları ile molozlar dökülürken, onarım ve çevre düzenleme çalışmaları gerçekleştiriliyor. Çalışmaların ardından yol ve çevre düzenlemelerinin kısa sürede tamamlanması planlanıyor.

Örgü İpliği

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
AK Parti Osmaniye Milletvekili Yanık’tan Kadirli’de İstişare ToplantısıÖnceki Haber

AK Parti Osmaniye Milletvekili Yanık’tan...

Tekirdağda fabrika yangını kontrol altına alındıSonraki Haber

Tekirdağda fabrika yangını kontrol altın...

Haber Yorum Üstü

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar