20 Mayıs, 2024, Pazartesi
DOLAR32.2266
EURO35.137
ALTIN2506.4

Sarıgölün ilk Matematik Atölyesi açıldı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Sarıgölün ilk Matematik Atölyesi açıldı
Abone ol
Manisa Il Milli Eğitim Müdürlüğü Tarafından Başlatılan 'manisa'da Her Yerde Matematik' Projesi Kapsamında Sarıgöl Mustafa Metin Imam Hatip Ortaokulunda Ilçenin Ilk Matematik Atölyesi Düzenlenen Törenle Açıldı. Atölyenin 3d Duvar Resim çalışmaları Ise Ilçedeki Görsel Sanatlar öğretmenleri Tarafından Yapıldı.

Manisa İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından başlatılan ’Manisa’da her yerde matematik’ projesi kapsamında Sarıgöl Mustafa Metin İmam Hatip Ortaokulunda ilçenin ilk Matematik Atölyesi düzenlenen törenle açıldı. Atölyenin 3D duvar resim çalışmaları ise ilçedeki görsel sanatlar öğretmenleri tarafından yapıldı.

Manisa İl Milli Eğitim Müdürlüğü projesi olan ve kullanıma hazır hale getirilen "Matematik Atölyesi" açılışına Sarıgöl Kaymakamı Ali Arıkan, Sarıgöl Belediye Başkanı Tahsin Akdeniz, İlçe Milli Eğitim Müdürü Cezmi Yıldırak, Şube Müdürü Yüksel Kanyılmaz, kurum amirleri, okul müdürleri, hayırsever iş insanı Hüseyin Gümüşlü, Sarıgöl İmam hatip Derneği Onursal Başkanı Tahir Eryılmaz, öğretmenler ve öğrenciler katıldı.

Törende konuşan Sarıgöl İlçe Milli Eğitim Müdürü Cezmi Yıldırak, "Matematik dersinin öğrenimini öğrencilerin günlük yaşam becerilerine uyarlayarak matematiği sevmelerini sağlamak amacıyla oluşturulan atölye ile ilkokul ve ortaokul öğrencileri oynayarak ve eğlenerek matematiği öğrenecekler ve zor gibi görünen konuları somut materyaller ile gözlem ve deney yaparak daha kolay öğrenebilecekler. Her ilçemizde birer tane olmak üzere toplamda 17 Matematik Atölyesi kurulacak olup ilçemizde Mustafa Metin İmam Hatip Ortaokulu seçilmiştir. Matematik Atölyesinin eğitim öğretim materyalleri bakanlığımız tarafından gönderilmiş, diğer ihtiyaçları ise öğretmen, veliler ve hayırseverlerin katkılarıyla tamamlanmıştır. İlçemiz Mustafa Metin İmam Hatip Ortaokuluna kazandırılan Matematik Atölyesi’nin açılmasında katkısı bulunan tüm paydaşlarımıza sonsuz teşekkür ederim." dedi.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Sürücüler trafik kuralları noktasında uyarıldıÖnceki Haber

Sürücüler trafik kuralları noktasında uy...

Bingölde üniversite öğrencilerinden Gazzeye destekSonraki Haber

Bingölde üniversite öğrencilerinden Gazz...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar