13 Ekim 2026, Salı
DOLAR 42.2631
EURO 49.0719
ALTIN 5726.6

Sapanca Gölünde tüyleri diken diken eden görsel şölen

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Sapanca Gölünde tüyleri diken diken eden görsel şölen
Abone ol
Doğa Harikası Sapanca Gölü'nde, 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik Ve Spor Bayramı Etkinlikleri Kapsamında Yaklaşık 100 Dalgıcın Katılımıyla 1923 Metrekarelik Dev Türk Bayrağı Açıldı.

Doğa harikası Sapanca Gölü’nde, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı etkinlikleri kapsamında yaklaşık 100 dalgıcın katılımıyla bin 923 metrekarelik dev Türk bayrağı açıldı. Bu anlar havadan da görüntülendi.

Sakarya Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü, Sup Sakarya ve Nicomedia Dalış Merkezi iş birliğiyle organize edilen etkinlik, göl yüzeyinde renkli ve gurur verici görüntülere sahne oldu. Kutlamalar kapsamında tatlı suya giren yaklaşık 100 dalgıç, kuru ağırlığı 500 kilogram olan ve özel olarak hazırlanan bin 923 metrekarelik Türk bayrağını su yüzeyinde dalgalandırdı.

Türk bayrağının oluşturduğu görsel şölen havadan da görüntülendi.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Karsta 19 Mayısta kayak keyfi: Sarıkamış Kayak Merkezinde pistte kaydı Önceki Haber

Karsta 19 Mayısta kayak keyfi: Sarıkamış...

AYSO Başkanı Maraş: Atamazın izinde, üreten gençliğin gücüyle geleceğe yürüyoruz Sonraki Haber

AYSO Başkanı Maraş: Atamazın izinde, üre...

Yorum Yazın

aaaaa

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar