160x600
20 November, 2025, Thursday
DOLAR 42.2631
EURO 49.0719
ALTIN 5726.6

Şanlıurfada özel gereksinimli gencin Galatasaray hayali gerçek oldu

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Şanlıurfada özel gereksinimli gencin Galatasaray hayali gerçek oldu
Abone ol
ŞANLIURFA ÖZEL GEREKSİNİMLİ GENCİN GALATASARAY HAYALİ GERÇEK OLDU

Şanlıurfa’da özel gereksinimli genç Ömer Faruk Akyol’un, Galatasaray maçını tribünden izleme hayali, İl Emniyet Müdürlüğü tarafından gerçekleştirildi.


Şanlıurfa İl Emniyet Müdürü Mehmet Murat Ulucan, geçtiğimiz günlerde özel gereksinimli çocuklarla yemekte bir araya geldi. Müdür Ulucan burada 26 yaşındaki Ömer Faruk Akyol ile tanıştı. Ulucan, yemekte sohbet ettiği Akyol’un en büyük hayalinin Galatasaray maçını tribünden izlemek olduğunu öğrendi. Sosyal Hizmetler ve Sağlık Şube Müdürlüğü personeli, Ulucan’ın talimatıyla, Akyol’u hayalini gerçekleştirmek amacıyla Galatasaray - Ümraniyespor maçı için İstanbul’a götürdü. Maçı tribünden izleyen Ömer Faruk Akyol, bazı oyuncularla da fotoğraf çektirdi.


Ömer Faruk, ilk kez tribünden izleme imkanı bulduğu takımının galip gelmesiyle de ayrıca mutluluk yaşadı. Hayali gerçekleşen Akyol ve ailesi, emeği geçenlere teşekkür etti.

Örgü İpliği

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Fethiyede 7 ayrı suçtan aranan şahıs JASAT timinden kaçamadı Önceki Haber

Fethiyede 7 ayrı suçtan aranan şahıs JAS...

Bayburtta kar ve tipiden kapanan 30 köy yolu ulaşıma açıldı Sonraki Haber

Bayburtta kar ve tipiden kapanan 30 köy...

Haber Yorum Üstü

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar