160x600
07 Temmuz, 2025, Pazartesi
DOLAR38.7786
EURO43.8944
ALTIN4143.5
Yusuf Cinkara Otomotiv

Şanlıurfada 6 spor tesisinin yapımı devam ediyor

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Şanlıurfada 6 spor tesisinin yapımı devam ediyor
Abone ol
şanlıurfa’da 6 Spor Tesisinin Yapımı Devam Ediyor

20.6 yaş ortalamasıyla Türkiye’nin en genç nüfusuna sahip Şanlıurfa’da gençlerin sporla tanışmasına imkan sağlayan Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi ile Gençlik ve Spor Bakanlığının ortaklaşa olarak 3 merkez ilçede, 6 spor tesisinin yapımı devam ediyor.

Gençlerin sportif aktivitelerini geliştirilmesi amacıyla spor okulları, tenis dünyası ve gençlik merkezleriyle Şanlıurfalılara hizmet veren büyükşehir belediyesi bünyesinde bulunan spor tesisi sayısını her geçen gün arttırıyor. Şanlıurfa’nın spor şehri olması yolunda emin adımlarla ilerleyen Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesinin öncülüğünde kurulan spor tesislerinden faydalanan gençler birçok spor dalında başarılarına başarı kattı.

Gençlik ve Spor Bakanlığının himayelerinde Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesinin öncülüğünde Eyyübiye, Haliliye ve Karaköprü ilçelerinde gençler için 6 tesis birden yapılıyor. Kısa süre önce temeli atılan spor tesislerinin inşaat çalışmaları hızla yükseliyor. 6 spor tesisinde 250 tribün kapasiteli içinde basketbol sahası voleybol sahası ve iki adet antrenman salonu bulunan spor tesisleri bölgenin hava şartları düşünülerek tasarlandı.

Şanlıurfalı gençler için tasarlanan spor tesisleri en kısa sürede tamamlanarak vatandaşların hizmetine sunulacak.

Örgü İpliği

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Hatay'da Balon Balığı 7 Kişiyi ZehirlediÖnceki Haber

Hatay'da Balon Balığı 7 Kişiyi Zehirledi

Prof. Dr. Turandan balon balığı uyarısı: “Bunlarda zehir vardır, miligramı bile çok etkili bir zehirdir”Sonraki Haber

Prof. Dr. Turandan balon balığı uyarısı:...

Haber Yorum Üstü

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar