160x600
20 November, 2025, Thursday
DOLAR 42.2631
EURO 49.0719
ALTIN 5726.6

SANKO Okullarının dokuz projesi TEKNOFEST finallerinde

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
SANKO Okullarının dokuz projesi TEKNOFEST finallerinde
Abone ol
Sanko Okulları’nın Dokuz Projesi Teknofest Finallerinde

SANKO Okulları, dünyanın en büyük Havacılık, Uzay ve Teknoloji Festivali TEKNOFEST 2024 finallerine dokuz proje, 15 öğrenci ve beş öğretmeniyle katılacak.

SANKO Okulları, ortaokul seviyesi “Çevre ve Enerji Teknolojileri Kategorisi”nde iki, “Akıllı Ulaşım Kategorisi”nde iki, “Engelsiz Yaşam Teknolojileri Kategorisi”nde bir projeyle finallerde yarışacak.

SANKO Okulları, lise seviyesinde ise “Tarım Teknolojileri Kategorisi”nde bir, “Akıllı Ulaşım Teknolojileri Kategorisi”nde bir, “Çevre ve Enerji Teknolojileri kategorisi”nde bir, “Psikolojide Teknolojik Uygulamalar Kategorisi”nde bir projeyle TEKNOFEST 2024 finallerine katılma hakkı kazandı.

SANKO Okulları Genel Müdürü Fırat Mümtaz Asyalı, TEKNOFEST 2024 finallerine dokuz projeyle katılmanın haklı gururunu yaşadıklarını söyledi.

Asyalı, 5-8 Eylül 2024 tarihlerinde Antalya’da düzenlenecek final yarışlarında öğrenci ve öğretmenlerine başarılar diledi.

Örgü İpliği

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
2 haftada 417 kişi boğulmaktan son anda kurtarıldı Önceki Haber

2 haftada 417 kişi boğulmaktan son anda...

Boşanan çiftler aman dikkat: Müşterek çocuğun kaçırılmadığını ortaya koymak için bunlar şart Sonraki Haber

Boşanan çiftler aman dikkat: Müşterek ço...

Haber Yorum Üstü

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar