160x600
29 Haziran, 2025, Pazar
DOLAR38.7786
EURO43.8944
ALTIN4143.5
Yusuf Cinkara Otomotiv

Sancaktepede yürekleri ağza getiren görüntü: Dakikalarca yolun ortasında oturdu

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Sancaktepede yürekleri ağza getiren görüntü: Dakikalarca yolun ortasında oturdu
Abone ol
SANCAKTEPE’DE AKAN TRAFİĞİN ORTASINDA OTURAN KÜÇÜK KIZ GÖRENLERİ ŞAŞKINA ÇEVİRDİ. O ANLAR BİR SÜRÜCÜNÜN CEP TELEFONU KAMERASINA YANSIDI.

Sancaktepe’de akan trafiğin ortasında oturan küçük kız görenleri şaşkına çevirdi. O anlar bir sürücünün cep telefonu kamerasına yansıdı.



Olay, Sancaktepe’de 8 Aralık Perşembe günü akşam saatlerinde meydana geldi. Bir kız çocuğu akan trafiğe aldırış etmeden yolun ortasında dakikalarca oturdu. Küçük kızın hem kendi canını hem de trafiği tehlikeye düşürdüğü o anlar bir sürücünün cep telefonu kamerasına yansıdı. Görüntülerde, küçük kızın yolun ortasında oturduğu, otomobil sürücülerinin aldırış etmeden yoluna devam ettiği, bir süre sonra kızın ayağı kalkarak koşarak uzaklaştığı görülüyor.

Örgü İpliği

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Başakşehirde 2 ticari aracın karıştığı kazada, 2 kişi yaralandıÖnceki Haber

Başakşehirde 2 ticari aracın karıştığı k...

Tarsus Kukla Festivali sona erdiSonraki Haber

Tarsus Kukla Festivali sona erdi

Haber Yorum Üstü

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar