160x600
27 Haziran, 2025, Cuma
DOLAR38.7786
EURO43.8944
ALTIN4143.5
Yusuf Cinkara Otomotiv

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Kacır: Üretim ve istihdam Türkiyenin milli gücüdür

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Sanayi ve Teknoloji Bakanı Kacır: Üretim ve istihdam Türkiyenin milli gücüdür
Abone ol
Sanayi Ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır, "üretim Ve Istihdam Türkiye’nin Milli Gücüdür. Bu Gücü Kırmaya çalışmak, Milli Markaları Boykot çağrılarıyla Zayıflatmaya çabalamak Türkiye’nin Ortak Geleceğine Zarar Vermektir" Dedi.

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır, "Üretim ve istihdam Türkiye’nin milli gücüdür. Bu gücü kırmaya çalışmak, milli markaları boykot çağrılarıyla zayıflatmaya çabalamak Türkiye’nin ortak geleceğine zarar vermektir" dedi.

Bakan Kacır, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımında, "Üretim ve istihdam Türkiye’nin milli gücüdür. Bu gücü kırmaya çalışmak, milli markaları boykot çağrılarıyla zayıflatmaya çabalamak Türkiye’nin ortak geleceğine zarar vermektir. Türk milleti, feraset ve basiret sahibidir. Milletimiz bu tür oyunlara gelmez. Milletimiz arasında ayrıştırıcı söylemler üretenler, yine ve daima kendileri kaybedecektir" ifadelerini kullandı.

Örgü İpliği

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Recep Uçar: Kupayı bu şehre getirmek için büyük hayaller kuruyoruzÖnceki Haber

Recep Uçar: Kupayı bu şehre getirmek içi...

Ercişin düşman işgalinden kurtuluşunun 107. yıldönümü kutlandıSonraki Haber

Ercişin düşman işgalinden kurtuluşunun 1...

Haber Yorum Üstü

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar