28 Nisan, 2024, Pazar
DOLAR32.4504
EURO34.829
ALTIN2438.6

Samsunspor Basketbol ile Medical Park arasında sponsorluk anlaşması imzalandı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Samsunspor Basketbol ile Medical Park arasında sponsorluk anlaşması imzalandı
Abone ol
Misli.com Türkiye Basketbol Ligi Ekiplerinden Samsunspor, Vm Medical Park Samsun Hastanesi Ile Sponsorluk Anlaşması Imzaladı.

Türkiye Basketbol Ligi ekiplerinden Samsunspor Basketbol, VM Medical Park Samsun Hastanesi ile sponsorluk anlaşması imzaladı.

Samsunspor Kulübü Basketbol Şubesi, VM Medical Park Samsun Hastanesi ile sponsorluk anlaşması imzaladı. Nuri Asan Tesisleri’nde düzenlenen imza törenine Samsunspor Kulübü Başkanvekili Arzu Uslu ile VM Medical Park Samsun Hastanesi Bölge Koordinatörü Dr. Hakan Özcan katıldı.

Özcan: “Şehrin en büyük markası olan Samsunspor’u basketbol ve futbolda desteklemeye devam edeceğiz"

Şehrin en büyük markası olan Samsunspor’u basketbol ve futbolda desteklemeye devam edeceklerini ifade eden Dr. Hakan Özcan, “Toplumsal sağlığın geliştirilmesi, sporcunun sağlığı ve sporun geliştirilmesi bizim ana hedefimizdir. Bu felsefe ile spor kulüplerinin, spor organizasyonlarının bireysel sporcuların sponsorluğu ile desteklenmesi bizim hastaneler grubumuzun ana felsefelerinden bir tanesidir. Bu amaçla şehrimizin en büyük markalarından Samsunspor futbol ve basketbol takımlarının bu şehrin en büyük takımları olması nedeniyle bizim ömür boyu destekleyeceğimiz sporsal organizasyonlardır. Başından beridir destekliyorduk ve bu sene daha büyük bir organizasyonla, farklı bir bakış açısıyla hem futbol hem de basketbol takımımızı desteklemek için böyle bir protokol için birlikteyiz. Bundan sonra da her zaman inşallah birlikte olacağız. İnşallah başarılarla birlikte oluruz. Sporcu sağlığının devamı için her zaman sağlık organizasyonlara ihtiyaç olacak. Bu tür organizasyonlarda biz her türlü desteği vereceğiz. İnşallah her iki taraf için hayırlı olur” dedi.

Uslu: “Taraftarlar ve kombine sahiplerine yüzde 20 indirim”

Kulüp adına anlaşmayı imzalayan Samsunspor Kulübü Başkanvekili Arzu Uslu ise “Geçen sene olduğu gibi bu sene de devam eden bir protokolümüz olacak. Bu sene tüm Türkiye’de devam edecek bir sağlık anlaşması yaptık. Takımımızın gittiği her yerde sponsorumuzun hastaneleri ve gruplarından faydalanabileceğimiz bir anlaşma yapıldı. Bununla beraber Samsunspor üyesi olan tüm taraftarımıza yüzde 20 indirim uygulanacak. Basketbol takımının kombinesini alan ve bu kombine ile hastaneye giden tüm taraftarlarımızda aynı şekilde yüzde 20 indirim alabilecek. O yüzden çok güzel bir anlaşma sağlamış olduk” diye konuştu.

Her 2 taraftan idarecilerin de katıldığı imza töreni, konuşmaların ardından toplu fotoğraf çekimi ile sona erdi.


  • 0
    SEVDİM
  • 1
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Eskişehirsporlu oyuncuya mili takım davetiÖnceki Haber

Eskişehirsporlu oyuncuya mili takım dave...

Giresunda Önce Üretim Projesi ilk meyvelerini verdiSonraki Haber

Giresunda Önce Üretim Projesi ilk meyvel...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar