13 Ekim 2026, Salı
DOLAR 42.2631
EURO 49.0719
ALTIN 5726.6

Samsunlu öğrencilerin mektupları, Şırnaktaki komandoları duygulandırdı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Samsunlu öğrencilerin mektupları, Şırnaktaki komandoları duygulandırdı
Abone ol
Samsun’da Yaşayan öğrencilerin Asker Ağabeylerine Yazdıkları Mektuplar, şırnak Beytüşşebap’ta Görev Yapan Komandolara Ulaştı. O Duygusal Anlar Jandarma Genel Komutanlığı Tarafından Paylaşıldı.

SAMSUN (İHA) – Samsun’da yaşayan öğrencilerin asker ağabeylerine yazdıkları mektuplar, Şırnak Beytüşşebap’ta görev yapan komandolara ulaştı. O duygusal anlar Jandarma Genel Komutanlığı tarafından paylaşıldı.

Jandarma Genel Komutanlığı, kendisine ait sosyal medya hesaplarında "Kalpler bir olunca mesafeler anlamını yitirir" başlığıyla duygusal bir video paylaştı. Videoda, Samsun’dan öğrenciler tarafından gönderilen mektupların komandolara ulaşması, komandoların bu mektupları okuması ve cevap yazması yer alıyor. Komandoların mektupları okuduğu anlar ise izleyenleri duygulandırdı.

Konu hakkında yapılan açıklamada, "Samsun-Tekkeköy Kahyalı İlkokulu’ndan kıymetli öğrencilerin gönderdiği mektuplar, Şırnak Beytüşşebap Jandarma Komando Alay Komutanlığımızda görevli personelimize ulaştı. Kahraman jandarma komandolarımız da bu içten mektuplara aynı samimiyetle cevap verdi" ifadeleri yer aldı.

İlkokul 3. sınıf öğrencisi Baran’ın mektubundaki duygusal mesajın da yer aldığı mektupta ise şu ifadeler yer aldı:

"Kıymetli asker ağabeyim. Ben 9 yaşındayım. Adım Baran. Bir gün ben de büyüyeceğim ve senin gibi asker olacağım. Bu yüce vatan için canımı hiç korkmadan siper edeceğim. Dağ, bayır demeden gece gündüz her türlü zorluğa göğüs gereceğim. Sevgili asker ağabeyim, Allah senin ve orada bulunan bütün asker ağabeylerimin yardımcısı olsun. Dualarımız hep sizinle. Bizler biliyoruz ki sizler gibi yürekli vatan evlatları olduğu sürece bu vatan bölünmez, bu şanlı al bayrağımız inmez. Ne mutlu Türk’üm diyene. Allah’a emanet olunuz. Küçük kardeşiniz Baran."

Video, paylaşılmasından kısa süre sonra birçok beğeni ve destek mesajı aldı.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Öğrencilerin mektupları Mehmetçiğe ulaştı Önceki Haber

Öğrencilerin mektupları Mehmetçiğe ulaşt...

Gönen Dereköyde leylek yapay yuvayı reddetti, eski yerine dönmek istiyor Sonraki Haber

Gönen Dereköyde leylek yapay yuvayı redd...

Yorum Yazın

aaaaa

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar