160x600
23 November, 2025, Sunday
DOLAR 42.2631
EURO 49.0719
ALTIN 5726.6

Samsunda polis boğulmalara karşı sahillerde uyarıda bulunuyor

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Samsunda polis boğulmalara karşı sahillerde uyarıda bulunuyor
Abone ol
Samsun'da Polis Boğulmalara Karşı Sahilde Denize Girenlere Uyarıda Bulundu.

Samsun’da polis boğulmalara karşı sahilde denize girenlere uyarıda bulundu. Samsun Valiliği ise dalga boyunun 2 metreyi bulacağı dikkat çekilerek denize girilmemesi konusunda yazılı açıklamada bulundu.

Samsun’da sıcak yaz günlerinde boğulma vakaların artması üzerine bugün şiddetli rüzgarında etkisiyle dalga boyunun 2 metreyi bulması polisi harekete geçirdi. Samsun Emniyet Müdürlüğü ekipleri denizden ve sahilden vatandaşları uyardı. Atakum İlçe Emniyet Müdürlüğü Resmi Ekipler Amirliği polisleri de Adnan Menderes Sahili’nde denize giren vatandaşları ekip otolarından dikkatli olmaları konusunda anons ederken, ekipler sahilde yüzenlerin de yanlarına gidip uyardı.

Samsun Valiliği’nden ise yazılı açıklamada bulunuldu. Valilikten yapılan açıklamada, "Meteoroloji 10. Bölge Müdürlüğü ve Sahil Güvenlik Karadeniz Bölge Komutanlığından alınan verilere göre; ilimiz sahilinin tamamında bugün dalga yüksekliğinin 2 metreyi bulabileceği, bu durumun çeken akıntıyı artırıcı yönde etki yapacağı beklendiğinden, muhtemel boğulma vakalarının önüne geçebilmek adına denize girilmemesi önemle duyurulur" denildi.

Örgü İpliği

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Pehlivanlar Tokatta kapıştı Önceki Haber

Pehlivanlar Tokatta kapıştı

Antalya Havalimanında yeni rekor Sonraki Haber

Antalya Havalimanında yeni rekor

Haber Yorum Üstü

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar