160x600
07 Temmuz, 2025, Pazartesi
DOLAR38.7786
EURO43.8944
ALTIN4143.5
Yusuf Cinkara Otomotiv

Samsunda Kore gazisine son görev

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Samsunda Kore gazisine son görev
Abone ol
KORE GAZİSİ TOPÇU ONB. SUAT ÖZTANIR, MEMLEKETİ SAMSUN’DA ASKERİ TÖRENLE SON YOLCULUĞUNA UĞURLANDI.

Samsunlu Kore Gazisi Suat Öztanır (90), askeri törenle son yolculuğuna uğurlandı.


1950-1953 yılları arasında Güney Kore ile Kuzey Kore arasındaki savaşa katılan Topçu Onb. Suat Öztanır, 90 yaşında hayatını kaybetti. Öztanır için Samsun Büyük Cami’de askeri tören düzenlendi. Öztanır’ın cenazesi öğle namazını müteakip kılınan cenaze namazının ardından Derecik Mezarlığı’nda son yolculuğuna uğurlandı.


Kore Gazisi Suat Öztanır’ın cenazesine Canik Kaymakamı Mahmut Halal, İlkadım Belediye Başkanı Necattin Demirtaş, Samsun Shr. Shh. Okl. ve Eğt. Mrk. K.lığı Erkan Başkanı Tbp. Alb. Serkan Öcmenller, Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Tekin Balcı, Türkiye Muharip Gaziler Derneği Samsun Şube Başkanı Ahmet Diril, Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimler Derneği Samsun Şube Başkanı Necati Yılmaz, gaziler ve Öztanır’ın yakınları katıldı.

Örgü İpliği

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Cumhurbaşkanı Erdoğan: “İFM ile Türkiye yıllardır dışlandığı alanda artık ben de varım diyebilme iradesi ve cesareti göstermiştir”Önceki Haber

Cumhurbaşkanı Erdoğan: “İFM ile Türkiye...

Vakıfların yardım eli Sivastan Malatyaya uzandıSonraki Haber

Vakıfların yardım eli Sivastan Malatyaya...

Haber Yorum Üstü

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar