160x600
02 Temmuz, 2025, Çarşamba
DOLAR38.7786
EURO43.8944
ALTIN4143.5
Yusuf Cinkara Otomotiv

Samsunda denize giren üşüyor, girmeyen ise terliyor

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Samsunda denize giren üşüyor, girmeyen ise terliyor
Abone ol
Karadeniz’in Maldivleri Olarak Adlandırılan ‘samsun Sahilleri’ Yurtiçi Ve Yurtdışından Gelen Misafirleri Ağırlarken, 22 Derece Ile Türkiye’nin En Soğuk Deniz Suyu Sıcaklıklarına Sahip Samsun Karasuları, Serinlemek Isteyenler Için Biçilmiş Kaftan Görevi Görüyor.

’Karadeniz’in Maldivleri’ olarak adlandırılan ‘Samsun sahilleri’ yurt içi ve yurt dışından gelen misafirleri ağırlıyor. 22 derece ile Türkiye’nin en soğuk deniz suyu sıcaklığına sahip Samsun karasuları, sıcaktan bunalanları serinletiyor.

Hava sıcaklıklarının ülke genelinde artmasına bağlı olarak Samsun’da da gölgede hava durumu 30 dereceyi aştı. Öğle saatlerinde nemle birlikte hissedilen sıcaklıkların 40 dereceyi bulduğu şehir merkezinde ise vatandaşlar çareyi Karadeniz’in serin sularında buldu. 22 derecelik deniz suyu sıcaklığı ile 30 dereceyi aşan Ege, Marmara ve Akdeniz’e göre hala ’soğuk’ olarak nitelendirilen Karadeniz’e kendilerini bırakan vatandaşlar serinlemenin tadını çıkardı.

Denize girenlerin çoğunu şehir dışından gelen misafirler ve yerli turistler oluştururken, okulların tatil olmasını ve 9 günlük bayram tatilini fırsat bilen aileler de bunaltıcı sıcaklıklardan kurtulmak için sahillere akın ettiler.

Vatandaşlar, evlerde sıcaklıktan bunaldıkları için Karadeniz’in serin sularının tadını çıkardıklarını ifade ederken, bazı vatandaşlar ise dışarıda terlediklerini, denizde ise üşüdükleri için sudan çıktıktan sonra kendilerini sıcak kuma gömerek zaman geçirdiklerini söylediler.

Samsun’da hava sıcaklılarının mevsim normallerinin üzerinde seyredeceği tahmin ediliyor.

Örgü İpliği

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Otomobil evin duvarına çarptı: 4 yaralıÖnceki Haber

Otomobil evin duvarına çarptı: 4 yaralı

Başkan Zencirci semt pazarında esnaf ve vatandaşlarla buluştuSonraki Haber

Başkan Zencirci semt pazarında esnaf ve...

Haber Yorum Üstü

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar