160x600
24 November, 2025, Monday
DOLAR 42.2631
EURO 49.0719
ALTIN 5726.6

Samsunda 106 okuldan öğrencinin hazırladığı projeler destek almaya hak kazandı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Samsunda 106 okuldan öğrencinin hazırladığı projeler destek almaya hak kazandı
Abone ol
Tübitak Bilim Fuarları Destekleme Programı çerçevesinde Samsun'da 106 Okuldan öğrencinin Hazırlamış Olduğu Projeler Destek Almaya Hak Kazandı.

"Bilim Fuarları Destekleme Programı" çerçevesinde Samsun’da 106 okuldan öğrencinin hazırlamış olduğu projeler destek almaya hak kazandı.

Öğrencilerin bireysel ilgileri doğrultusunda seçtikleri konuları inceleyerek hazırladıkları alt projelerle, bilimsel araştırma süreçlerini yaşayarak öğrendikleri etkinliklerden biri olan bilim fuarları düzenlenmeye devam ediyor. 4006 Bilim Fuarları Destekleme Programı Milli Teknoloji Hamlesi çerçevesinde bilim ve teknoloji yolculuğunda gençlerin bilimsel proje hazırlama ve sunma deneyimlerini artırmak amacıyla düzenleniyor. 4006-TÜBİTAK Bilim Fuarları Destekleme Programı’nın 10. Dönemi kapsamında 4006-A ve 4006-B çağrı başvurularının değerlendirme süreci tamamlandı.

Değerlendirmeler neticesinde Samsun İl Milli Eğitim Müdürlüğü’ne bağlı 106 okuldan öğrencilerin hazırlamış olduğu projeler destek almaya hak kazandı. Daha önce 2019 yılında 57, 2020 yılında 82, 2021 yılında ise 81 proje destek almaya hak kazanırken bu yıl kabul edilen proje sayısı 106’ ya ulaşarak büyük bir başarı elde edildi.

10. Bilim Fuarları fuar dönemi 16 Ekim 2023-14 Haziran 2024 tarihleri arasında düzenlenecek.

Örgü İpliği

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Unutulmaz şarkılar konseri Önceki Haber

Unutulmaz şarkılar konseri

Kilisekaya tarihi dokusuyla dikkat çekiyor Sonraki Haber

Kilisekaya tarihi dokusuyla dikkat çekiy...

Haber Yorum Üstü

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar