09 Ekim 2026, Cuma
DOLAR 42.2631
EURO 49.0719
ALTIN 5726.6

Samsun Valiliğinden denize girilmemesi uyarısı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Samsun Valiliğinden denize girilmemesi uyarısı
Abone ol
Samsun Valiliği, Olumsuz Deniz şartları Nedeniyle Atakum, 19 Mayıs, Bafra, Alaçam Ve Yakakent Ilçelerinde Denize Girilmemesi Uyarısında Bulundu.

Samsun Valiliği, olumsuz deniz şartları nedeniyle Atakum, 19 Mayıs, Bafra, Alaçam ve Yakakent ilçelerinde denize girilmemesi uyarısında bulundu.

Valilikten yapılan açıklamada, Meteoroloji 10. Bölge Müdürlüğü ile Sahil Güvenlik Karadeniz Bölge Komutanlığı’ndan alınan verilere göre söz konusu ilçelerde dalga yüksekliğinin yaklaşık 1,5 metreye, rüzgar hızının ise 15-20 deniz miline ulaştığı belirtildi.

Muhtemel boğulma vakalarının önüne geçilmesi amacıyla Atakum, 19 Mayıs, Bafra, Alaçam ve Yakakent ilçelerinde bu saat itibarıyla denize girilmemesinin önemle duyurulduğu ifade edildi.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Mardinde tanker yangını söndürüldü Önceki Haber

Mardinde tanker yangını söndürüldü

3 ay sonra düğünü olacaktı: Baba ve oğul gözyaşlarıyla son yolculuğuna uğurlandı Sonraki Haber

3 ay sonra düğünü olacaktı: Baba ve oğul...

Yorum Yazın

aaaaa

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar