27 Eylül 2026, Pazar
DOLAR 42.2631
EURO 49.0719
ALTIN 5726.6

Şampiyon badmintonda da değişmedi

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Şampiyon badmintonda da değişmedi
Abone ol
şampiyon Badmintonda Da Değişmedi

Bilecik’te düzenlenen Liseler Arası Badminton Gençler İl Birinciliği Müsabakaları sona ererken, Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi (MTAL) erkek takımı bir kez daha şampiyon oldu.

Bilecik’te gerçekleştirilen Liseler Arası Badminton Gençler İl Birinciliği Müsabakaları, çekişmeli karşılaşmaların ardından tamamlandı. Turnuvada gösterdiği başarılı performansla MTAL erkek takımı, rakiplerini geride bırakarak il birincisi olmayı başardı. Şampiyonluğu elde eden MTAL erkek takımı, Şubat ayı içerisinde Uşak ilinde düzenlenecek olan grup müsabakalarında Bilecik’i temsil edecek. Takımın, bu organizasyonda da başarılı bir performans sergilemesi bekleniyor.

Öte yandan, Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi kız takımı ise turnuvayı il ikincisi olarak tamamlayarak önemli bir başarıya imza attı. Müsabakaların, okul sporlarının gelişimine katkı sunduğu ve genç sporcuların yeteneklerini sergilemesine imkân tanıdığı belirtildi.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Bursada yeni yıl coşkusu nostaljik tramvayla yaşanıyor Önceki Haber

Bursada yeni yıl coşkusu nostaljik tramv...

BŞEÜ Tıp Fakültesinde Akademik Kurul Toplantısı yapıldı Sonraki Haber

BŞEÜ Tıp Fakültesinde Akademik Kurul Top...

Yorum Yazın

aaaaa

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar