160x600
03 Temmuz, 2025, Perşembe
DOLAR38.7786
EURO43.8944
ALTIN4143.5
Yusuf Cinkara Otomotiv

Salihlinin gençleri kupayı Manisaya getirmek istiyor

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Salihlinin gençleri kupayı Manisaya getirmek istiyor
Abone ol
U17 Türkiye şampiyonası’nda Manisa’nın Gururu Olan Salihli Belediyespor, Final Karşılaşmalarını Aksaray’da Oynayacak. Yeşil-beyazlı Ekipte Hedef Türkiye şampiyonluk Kupasını Salihli’ye Getirmek.

Manisa’nın gururu olan Salihli Belediyespor, U17 Türkiye Şampiyonası final karşılaşmalarını Aksaray’da oynayacak. Yeşil-beyazlı ekipte hedef Türkiye Şampiyonluk kupasını Salihli’ye getirmek.

Teknik Direktör Enver Dağlı yönetimindeki Salihli Belediyespor U17 Takımı, Uşak’ta oynadığı 1. kademe ve 2. kademe maçlarında rakiplerini saf dışı bırakıp, adını Türkiye finallerine yazdırdı. Aksaray’da 22-23 Temmuz tarihleri arasında yapılacak olan final müsabakalarında, Türkiye’nin farklı bölgelerinden 4 büyük takım Manisa’dan Salihli Belediyespor, İstanbul’dan Dolayoba Spor, Elazığ’dan Elazığ İl Özel İdare Spor ve Ankara’dan Kavaklıderespor karşı karşıya gelecek. Türkiye finallerinde kura çekimi ise 21 Temmuz’da Dağılgan Spor Tesisleri Gençlik Merkezi’nde yapılacak.

Genç yeteneklerin sergileneceği müsabakalar sonunda rakiplerini yenen ekipler, 23 Temmuz’da final maçı oynarken, sahadan mağlubiyetle ayrılan 2 takım ise 3.’lük maçı oynayacak.

Salihli Belediyespor Teknik Direktörü Enver Dağlı, şampiyonluk kupasını Salihli’ye getirmek istediklerini söyledi.

Örgü İpliği

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Kontrolden çıkan otomobil refüje çarparak takla attı: 1 yaralıÖnceki Haber

Kontrolden çıkan otomobil refüje çarpara...

Canikte eğitimler aralıksız sürüyorSonraki Haber

Canikte eğitimler aralıksız sürüyor

Haber Yorum Üstü

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar