160x600
24 November, 2025, Monday
DOLAR 42.2631
EURO 49.0719
ALTIN 5726.6

Sakarya Nehri taştı, tarım arazileri sular altında kaldı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Sakarya Nehri taştı, tarım arazileri sular altında kaldı
Abone ol
Sakarya Genelinde Etkili Olan Yağış Sonrasında Karasu Ilçesinden Geçen Sakarya Nehri Taştı, Birçok Tarım Arazisi Sular Altında Kaldı.

Sakarya’da etkili olan yağış sonrasında Karasu ilçesinden geçen Sakarya Nehri taştı. Birçok tarım arazisi sular altında kaldı.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nün uyarıları sonrasında Sakarya genelinde gece saatlerinden itibaren yağış etkili oldu. Yağış sebebiyle Karasu ilçesinden geçen Sakarya Nehri’nin taşması neticesinde birçok tarım arazisi sular altında kaldı. Tuzla, Hürriyet, Manavpınarı ve Akkum mahallelerindeki tarım alanları sular altında kaldı. Ekipler, yaşanan olumsuzluklara karşı çalışmalarını sürdürüyor.

Nehir kenarındaki işletmesinin bir bölümünün sular altında kaldığını aktaran Selman Yümnü, “Yağmurlar sebebiyle sabah uyandığımızda nehrin 3 metre kadar yükseldiğini gördük. Şu anda çiftliğimizin bir kısmı sular altında kaldı ve gerekli tedbiri aldığımız için herhangi bir mal kaybımız yok. Sadece yağışların devam etmesi ve suyun yükselmesinden endişeliyiz” dedi.

Örgü İpliği

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Trendyol 1. Lig: Çorum FK: 4 - Erzurumspor FK: 1 Önceki Haber

Trendyol 1. Lig: Çorum FK: 4 - Erzurumsp...

Yanan otomobili balkondan kovayla su dökerek söndürmeye çalıştı Sonraki Haber

Yanan otomobili balkondan kovayla su dök...

Haber Yorum Üstü

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar