160x600
27 Haziran, 2025, Cuma
DOLAR38.7786
EURO43.8944
ALTIN4143.5
Yusuf Cinkara Otomotiv

Sakarya Büyükşehirden o arter için uyarı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Sakarya Büyükşehirden o arter için uyarı
Abone ol
SAKARYA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ TARAFINDAN ADAPAZARI ŞEHİR MERKEZİNDE YAPILACAK YAĞMUR SUYU HATTI ÇALIŞMALARI SEBEBİYLE KUDÜS CADDESİ İLE ÇARK CADDESİ ARASINDA TRAFİK ALTERNATİF GÜZERGAHLARDAN SAĞLANACAK.

Sakarya Büyükşehir Belediyesi tarafından Adapazarı şehir merkezinde yapılacak yağmur suyu hattı çalışmaları sebebiyle Kudüs Caddesi ile Çark Caddesi arasında trafik alternatif güzergahlardan sağlanacak.


Sakarya Büyükşehir Belediyesi, sürücüleri ilgilendiren önemli duyuru yayınladı. Sakarya Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü (SASKİ) ekipleri Adapazarı’nda bir altyapı çalışmasına başladı. Kentin merkezinde 3 bin 500 metre yağmursuyu hattı yapılması için etaplar halinde tamamlanacak olan işlemlerin Kudüs Caddesi, İtfaiye Caddesi, Dr. Nuri Bayar Caddesi ve Katlı Pazar Bölgesindeki imalatları Kurban Bayramı öncesi tamamlandı. Bu kısımlara ait asfalt kaplama çalışmalarını yine Kurban Bayramı öncesinde tamamlanarak trafiğe açıldı. Kudüs Caddesi ve Katlı Pazar Bölgesini ilgilendiren çalışmalara entegre olarak Saray Bosna Caddesi üzerinde yağmursuyu çalışmalarına 24 Temmuz Pazar günü erken saatlerde başlanacaktır. Bu çerçevede Kudüs Caddesi ile Çark Caddesi arasındaki kısmı belirtilen tarihten itibaren bir program dâhilinde trafiğe kapatılacak.

Örgü İpliği

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Engelleri aşmak için görme engellilerle beraber pedal çeviriyorlarÖnceki Haber

Engelleri aşmak için görme engellilerle...

Kediye saldırmak isteyen köpek, hayatının şokunu yaşadıSonraki Haber

Kediye saldırmak isteyen köpek, hayatını...

Haber Yorum Üstü

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar