160x600
23 November, 2025, Sunday
DOLAR 42.2631
EURO 49.0719
ALTIN 5726.6

Sakarya Büyükşehir meclisi toplanıyor: 39 gündem maddesi karara bağlanacak

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Sakarya Büyükşehir meclisi toplanıyor: 39 gündem maddesi karara bağlanacak
Abone ol
Sakarya Büyükşehir Meclisi 8 Temmuz Pazartesi Günü Toplanıyor. Toplantıda 39 Gündem Maddesi Karara Bağlanacak. Mecliste ‘şehir Kütüphanesi’ Projesinin Yapımı Için Mithatpaşa’da Bulunan 7 Bin Metrekarelik Alanın Kültür Ve Turizm Bakanlığı’na Tahsisi Için Başkan Alemdar’a Yetki Verilecek.

Sakarya Büyükşehir Meclisi 8 Temmuz Pazartesi günü toplanıyor. Toplantıda 39 gündem maddesi karara bağlanacak. Mecliste ‘Şehir Kütüphanesi’ projesinin yapımı için Mithatpaşa’da bulunan 7 bin metrekarelik alanın Kültür ve Turizm Bakanlığı’na tahsisi için Başkan Alemdar’a yetki verilecek.

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Temmuz Ayı Olağan Meclis Toplantısı, 8 Temmuz Pazartesi günü gerçekleştirilecek. Büyükşehir Meclis Toplantı Salonu’nda, saat 14.00’da başlayacak toplantıda komisyon raporları, imar planı değişiklikleri ve ilçe belediye meclis kararları gündeme gelecek. Meclis üyeleri 39 gündem maddesini karara bağlayacak. Meclis üyelerinin bir önceki oturuma ait komisyon raporlarını ve ilçe belediyelerinden Büyükşehir Meclisi’ne gelen kararları oylayacağı toplantıda, ‘Şehir Kütüphanesi’ projesinin yapımı için Mithatpaşa’da bulunan 7 bin metrekarelik alanın Kültür ve Turizm Bakanlığı’na tahsisi için Başkan Alemdar’a yetki verilecek. Şehrin en büyük sanat yatırımı olacak proje için süreç resmen başlayacak.

Örgü İpliği

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Bu söyleşide ‘akran zorbalığına dikkat çekildi Önceki Haber

Bu söyleşide ‘akran zorbalığına dikkat ç...

Genç güreşçi Sırbistanda fırtına olup esti Sonraki Haber

Genç güreşçi Sırbistanda fırtına olup es...

Haber Yorum Üstü

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar